Premiera filmului Hai sa traim toti impreuna

Pe 11 ianuarie va avea loc premiera filmului „Hai sa traim toti impreuna” (in original, „Et si on vivait tous ensemble” sau „All Together”) la Cinema Studio. In prima saptamana, pelicula va rula in cinematografele Hollywood Multiplex, Studio, Grand Cinema Digiplex – Baneasa ii an cinematografele Cityplex din Constanta si Brasov, iar in cea de-a doua saptamana la Cinema Elvira Popescu.  

„Hai sa traim toti impreuna” este o comedie nonconformista despre un grup de amici septuagenari din Paris ajunsi la varsta a treia, mergand cu pasi repezi spre a patra. Regizat de Stephane Robelin, filmul are o distributie nemaopomenita, alcatuita din Geraldine Chaplin, Jane Fonda, Daniel Bruhl, Claude Rich, Pierre Richard si Guy Bedos.  

Pe Annie, Jean, Claude, Albert si Jeanne, personajele principale ale filmului, ii leaga o prietenie veche, de mai bine de 40 de ani. Acum, cand memoria incepe sa dea rateuri, cand tensiunea o mai ia la galop si spectrul casei de batrani apare la orizont, cei cinci pensionari iau o decizie pe cat de curajoasa, pe atat de neasteptata: aceea de a trai impreuna acasa, eliminand varianta de a se interna intr-un azil. La inceput, ideea pare nebuneasca, riscand sa-i intrige pe cunoscuti, iar lor sa le starneasca amintiri comune mai vechi. Pe de alta parte, o aventura formidabila e pe cale sa inceapa, aceea a unei mici comunitati de septuagenari.  

„Hai sa traim toti impreuna” a fost selectat in programul Piazza Grande, la cea de-a 64-a editie a Festivalului International de Film de la Locarno.

Search