Salvatore Adamo, concert amanat!

Salvatore Adamo urma sa concerteze la Sala Palatului din Bucuresti pe 18 decembrie 2012. Din pacate, acest concert nu va mai avea loc la data stabilita. Din cauza unor probleme de ordin tehnic, organizatorii sunt nevoiti sa amane concertul.

Organizatorii evenimentului se afla in discutii cu managementul artistului pentru reprogramarea concertului, insa pana la confirmarea unei noi date, persoanele care deja au achizitionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie 2 variante: pot alege sa primeasca banii inapoi pe bilete sau le pot schimba cu bilete la alte evenimente organizate de Project Events, cum ar fi concertul lui Andrea Bocelli din 25 mai de la Romexpo sau baletul pe gheata „Lacul Lebedelor” in interpretarea The Imperial Ice Stars ce va avea loc la Sala Palatului pe 2 februarie sau la reprezentatia din Constanta din 6 februarie!

Cei ce aleg sa primeasca banii inapoi trebuie sa mearga la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid.  Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul site-ului www.bilete.ro sau prin interemediul oficiilor Postei Romane sunt rugati sa se adreseze la numarul de telefon 021.311.93.23 sau  la office@bilete.ro. Perioada in care cei ce si-au achizitionat bilete isi pot recupera banii este: 17 decembrie 2012 – 17 februarie 2013!

Cei ce aleg sa schimbe biletul pentru concertul Salvatore Adamo cu un alt bilet trebuie sa mearga la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si sa prezinte biletul intact si valid. Vor primi in schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similara.

Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor puteti afla si trimitand un mail la adresa office@biletoo.ro.

Search