Festivalul Brazilor de Craciun 2012

Salvati Copiii Romania organizeaza Festivalul Brazilor de Craciun, un eveniment de strangere de fonduri in vederea facilitarii accesului la educatie al copiilor si tinerilor din medii sociale vulnerabile. Gala va avea loc pe 6 decembrie, ora 19.00, la Hotel Radisson Blu Bucuresti. Devenit una dintre atractiile calendarului social al sezonului, Festivalul Brazilor de Craciun sprijina proiectele derulate de Salvati Copiii Romania.

Editia de anul acesta isi propune colectarea de fonduri pentru cei 2.500 de copii deja cuprinsi in programele de Educatie Prescolara, Scoala dupa Scoala si A Doua Sansa. Wilhelmina Arz, Rita Muresan, Ioan Nemtoi, Agnes Toma, Doina Levinta se numara printre designerii care au fost invitati sa se implice in acest eveniment. Fiecare dintre ei va crea un brad dedicat acestei ocazii, urmand ca fondurile adunate in urma licitatiei brazilor sa fie folosite pentru proiectele derulate de Salvati Copiii Romania. Agnes Keszeg, cunoscut ilustrator si designer de papusi, s-a alaturat editiei din acest an a festivalului. Toate materialele grafice si ilustratiile necesare evenimentului vor purta semnatura.

In primele zece editii, Festivalul Brazilor de Craciun a reusit strangerea sumei de 2.270.000 euro. Toti acesti bani au fost folositi pentru reintegrarea scolara a copiilor care muncesc, facilitarea accesului la educatie si prevenirea abandonului scolar pentru 13.700 de copii saraci. Familiile lor au primit, de asemenea, ajutor financiar si consiliere in centrele educationale Salvati Copiii Romania.

 Pentru mai multe detalii, accesati site-ul oficial al Festivalului Brazilor de Craciun.

Search