Mergi la MANOWAR release party, pleci cu o chitara electrica

MANOWAR, celebra trupa de heavy-metal din Auburn, New York, lanseaza un nou album, pe 24 noiembrie 2012, in clubul Fire, Bucuresti. Incepand cu ora 19:00, fanii trupei, supranumiti si „Manowarriors”, se vor bucura nu doar de un power metal autentic, ci si de invitatul special al serii, TROOPER!

Intrarea va fi libera, iar toti participantii vor fi inscrisi automat intr-o tombola. Conditia esentiala de inscriere este ca acestia sa aiba asupra lor un produs oficial MANOWAR. Extragerea va fi facuta de catre un DJ de la Rock FM, in seara evenimentului, iar castigatorul tombolei va pleca acasa cu o chitara electrica Lag Imperator L66, oferita de Muzica Store.

Fanii trupei sunt invitati sa petreaca pe ritmuri frenetice pana la orele diminetii, sa „faca loc” headbanging-ului si sa profite de toate provocarile din cadrul concursurilor. Toate acestea se vor lasa cu premii speciale, constand in produse oficiale oferite de catre MANOWAR.

Evenimentul de la Bucuresti se inscrie intr-o serie de manifestari organizate in intreaga lume, pentru a celebra lansarea celui de-al doisprezecelea album de studio MANOWAR. Petreceri similare au avut deja loc in Brazilia, Italia, Anglia, Germania, Ungaria, Bulgaria, iar pana la finalul anului vor fi bifate si alte tari.

Lansarea noului album „The Lord Of Steel” – Retail Edition vine dupa o editie limitata a materialului (Hammer Edition), realizata in colaborare cu Metal Hammer din Marea Britanie. Spre deosebire de editia de pre-sale, noua versiune „The Lord Of Steel” are un mixaj nou, o masterizare diferita si multe alte aranjamente muzicale. Bookletul albumului cuprinde douazeci si patru de pagini si o grafica spectaculoasa, realizata de celebrul artist Ken Kelly.

Search