Pravalia lui Verde – Targ cu produse eco

Duminica, 16 decembrie, incepand cu ora 10:00, in incinta cafenelei Luna Cafe & Bistro (Bucuresti, Str. Viitorului, nr. 32), un nou personaj va intra pe scena targurilor de produse naturale. Simpaticul personaj Verde va fi gazda acestui eveniment, de care se vor putea bucura atat adeptii unui stil de viata sanatos, cat si cei care sunt in cautarea cadourilor perfecte de Sarbatori.

Personajul „Verde” a fost adus la viata de catre celebra ilustratoare Agnes Keszeg. Ea se va alatura Pravaliei si va incanta participantii la targ cu o expozitie deosebita.

Desi facem parte din generatia „fast” si ne place ca totul in jurul nostru sa se desfasoare in cel mai scurt timp, avem cu totii un nou hobby care necesita timp si multa atentie: un stil de viata sanatos. Verde stie cel mai bine ca produsele naturale sunt cu adevarat greu de gasit, de aceea isi deschide portile Pravaliei sale, un loc magic unde a adunat cele mai frumoase si variate produse sanatoase.

Verde nu se opreste aici cu surprizele. Cu totii stim ce inseamna, cu adevarat, sarbatorile de iarna. Important nu este sa primesti cadouri, ci sa aduci un zambet pe buzele celor care au nevoie de tine. De aceea, participantii sunt asteptati sa vina la Pravalia lui Verde cu o hainuta, o jucarie, carti, sau poate chiar bani, care vor fi donate unei case de copii. Acest gest nu este obligatoriu, insa ganditi-va cat de multa bucurie puteti aduce, cu un mic dar, in vietile unor copii.

Asadar, sunteti asteptati cu mare drag la prima editie a Pravaliei lui Verde. Intrarea este libera! Alte detalii despre Pravalia lui Verde puteti afla de pe pagina de Facebook.

Search