Voca People au cucerit publicul bucurestean la Sala ArCuB

Intre 31 octombrie si 4 noiembrie, trairea intensa prin muzica a fost sarbatorita cu mult entuziasm la Bucuresti, in Sala ArCuB, unde grupul Voca People a electrizat peste 3.000 de spectatori. Acestia au urmarit cu sufletul la gura seria celor sapte concerte. Bucurestenii au avut pentru prima data ocazia de a asista la un moment artistic unic, o combinatie perfecta de melodii de toate genurile, dans, umor, talent actoricesc si multa energie.

Intregul spectacol se bazeaza exclusiv pe forta si valoarea vocilor, care, fara instrumente muzicale, reusesc sa redea ireprosabil atat compozitii celebre ale muzicii clasice, cat si hituri din repertoriul celor mai cunoscuti si apreciati artisti ai muzicii internationale din toate timpurile, de la Michael Jackson si Madonna, la grupuri precum Queen, Abba si ACDC.

Cu nava spatiala ramasa fara energie, cei sapte extraterestri Voca People, condusi de capitanul Beat On, aterizeaza pe planeta noastra, unde cu ajutorul pamantenilor descopera istoria muzicii si a filmului. Interactiunea dintre spectatori si fiintele Voca – albe din cap pana in picioare, cu buze rosii si chipuri inocente, mereu uimite de fiecare descoperire – este foarte amuzanta pentru publicul invitat totodata sa participe la show. Din momentul in care se imprietenesc cu pamantenii, locuitorii de pe Voca se indragostesc de muzica lor, pe care o canta pana cand isi refac resursele de energie si se pot intoarce acasa. 

Pamantenii comunica intre ei prin intermediul cuvintelor, care ii ajuta sa isi exprime ganduri, sentimente, intentii sau stari de spirit. Totusi, apar in viata momente cand se resimte acut neajunsul exprimarii prin cuvinte. Cum se intampla cand vrei sa vorbesti despre cei de pe planeta Voca si mirajul lor. Termenii artisti de exceptie, talent desavarsit, genialitate, voci dumnezeiesti, show incendiar etc. par mult prea putin, caci ei sunt toate acestea la un loc si chiar mai mult decat atat.

Tocmai de aceea, simpaticii extraterestri Voca People au ales sa se exprime prin muzica. Pentru ei, muzica este viata, iar viata este muzica. Urmarindu-i, oamenii sunt tentati sa creada ca planeta de pe care vin este un adevarat colt de Rai. 

Dincolo de ingeniozitatea spectacolului, ceea ce surprinde in mod special este armonia dintre voci, beat-boxing, ritm, miscare, gesturi si expresivitatea mimicii. Desi sunt un grup inchegat, care se prezinta pe scena intr-un sincron perfect, fiecare membru se face remarcat si individual, ca un personaj bine conturat. Astfel, publicul ajunge sa se indragosteasca iremediabil de Beat On, Scratcher, Tubas, Soprana, Alta, Mezzo, Bari-Tone sau Tenoro.

Aclamati pe scenele din intreaga lume – Paris, Lisabona, Tel-Aviv, Madrid, New York, Köln etc – extraterestri Voca People au declarat ca publicul bucurestean i-a cucerit, intampinandu-i cu entuziasm si spirit ludic, dandu-le sentimentul ca se afla intr-o mare familie. Ropotele de aplauze prelungite si manifestarea calduroasa a spectatorilor din Romania a facut ca artistii Voca sa isi doreasca sa revina cat mai curand posibil pe scena de la Sala ArCuB.  

Pentru toti cei care nu au reusit sa ajunga la intalnirea cu Voca People, dar si pentru aceia care doresc sa retraiasca bucuria de a urmari un spectacol unic in lume, ArCuB intentioneaza sa ii readuca la Bucuresti pe cei mai amuzanti extraterestri, pe care pamantenii au avut prilejul sa-i cunoasca pana acum.

Search