Floria.ro va planta pentru clienții săi peste 1000 de copaci în pădurile din jurul Bucureștiului

Cu ocazia Zilei Pământului, relansăm campania “Cumpără un buchet de la Floria și ajuți la plantarea unui copac”, orice client al florăriei Floria poate deveni “părinte spiritual” al unui arbore, la cumpărarea unui buchet de flori în valoare de minim 300 de lei.
Floria continuă și în acest an activitățile ecologice pentru protejarea mediului, începute în octombrie 2011. Campania Cumpără un buchet de la Floria și ajuți la plantarea unui copac” este o inițiativă pentru protejarea mediului înconjurător și implicit pentru crearea unei culturi civice care să susțină dezvoltarea durabilă a orașului București.
Pentru orice comandă de minim 300 RON, clientul Floria va deveni “părintele spiritual” al unui arbore care va fi plantat pe chetuiala florăriei online. Fiecare arbore va avea o plăcuță pe care va fi inscripționat numele “părintelui spiritual”. Acesta ar putea fi expeditorul buchetului de flori, destinatara acestuia sau oricine altcineva ales de clientul Floria (alegerea îi aparține clientului). 

“La începutul lunii mai, echipa Floria iese la o gură de aer proaspăt, la plantat, prin pădurile din jurul Bucureștiului, odată atât de bogate și acum decimate de defrișările ilegale. Suntem datori față de generațiile ce urmează, să le oferim natura așa cum am moștenit-o și noi, chiar să o protejăm mai mult. Noi vom planta cu mare grijă fiecare copac pentru clienții noștri, gravăm și plăcute cu numele acestora și în plus față de anul trecut, acești arbori și poza lor cu numele “părintelui adoptiv” o să fie vizibile și pe Google Earth la latitudinea / longitudinea exactă, astfel încât să poată fi vizitați oricând, online sau offline, chiar și peste ani, când o să fie niște arbore maturi. Dacă anul trecut plantam un copac pentru fiecare 100 de comenzi și nu asociam acest copac unui client anume, din 2012 am decis să oferim mai mult, fiecare comandă (peste o limită minimă de preț) înseamnă un copac în plus și astfel vom avea maxim de transparență, fiecare client știind exact care copac este al lui și pentru ce comandă a fost plantat”, a declarat Mugur Cosmin Frunzetti, managing partner Floria.ro 

Ca și anul trecut, florăria Floria invită și alte magazine online, companii, organizații, bloggeri și personalități publice în campania “Cumpără un buchet de la Floria și ajuți la plantarea unui copac”. Suntem deschiși oricui vrea să se implice alături de noi, fie oferind clienților lor aceleași beneficii (un copac “înfiat” la fiecare comandă lansată) sau ajutându-ne în operațiunile efective de plantare (tradițional, cu lopata în mâna). 

Dacă firmele care au construit centre comerciale, clădiri de locuințe și birouri în locul pădurilor au uitat să planteze copaci în alte zone, Floria va îndeplini acest rol pentru ei. Iar clienții vor oferi nu doar o surpriză și multă bucurie celor dragi, dar și un plus de sănătate tuturor locuitorilor din Capitală și din zonele adiacente. 

**

Floria.ro s-a lansat în urmă cu aproape 2 ani, în luna iulie 2010. În prezent, florăria online are peste 8.000 de clienți și livrează aproximativ 1.000 de buchete în fiecare lună, în cele peste 40 de orașe din întreaga țară în care operează. În 2010, a primit titlul de Florăria anului la cea de-a 5-a ediție a Galei Premiilor de E-Commerce.

Search