ITFest a ajuns la cea de-a X-a editie!

Esti pasionat de programare sau de gaming? Vrei sa dobandesti mai multe cunostinte si sa intri in contact cu firme de renume din domeniul IT?

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica revine si anul acesta cu cea de-a X-a editie ITFest. SiSC (www.sisc.ro) este cea mai veche organizatie din ASE, avand peste 200 de proiecte desfasurate cu succes pana in prezent. ITFest, un proiect cu traditie, cunoscut deja printre pasionatii de programare si gaming, aduna an de an participanti atat din randul elevilor, cat si din cel al studentilor. Evenimentul va avea loc in perioada 4 – 18 noiembrie 2017, in Bucuresti.

ITFest este destinat tuturor tinerilor care doresc sa afle ultimele noutati din domeniul IT, oferindu-le posibilitatea de a se afirma in fata angajatorilor, prin prisma evenimentelor organizate.

Astfel, daca ai cunostinte de C/C++, pe 4 noiembrie ai ocazia sa iei parte la Concursul de Algoritmica, sustinut de compania Ortec. Concurentii pot participa atat individual, cat si in echipe de cate 3 persoane si vor avea de rezolvat probleme de diferite niveluri de dificultate. In functie de solutia propusa si de incadrarea in timp, echipele vor fi premiate de catre parteneri.

Luni, 6 noiembrie, va avea loc Conferinta de deschidere ITFest. Participand, vei avea oportunitatea sa iei contact cu firme mari din domeniul IT. Pe parcursul saptamanii      6 – 10 noiembrie vor fi organizate workshopuri tehnice si de soft skills sustinute de reprezentantii unor companii de renume, in cadrul carora vor fi prezentate ultimele noutati din domeniul IT.

Una dintre cele mai mari provocari ITFest o constituie, cu siguranta, Hackathon-ul. Acest maraton al programarii va avea loc pe data de 11 noiembrie si va dura 12 ore, timp in care echipele vor avea de dezvoltat solutii economice pentru problemele propuse de catre parteneri. Hackathon-ul va fi sustinut de Microsoft si Accenture pe categoria Web, Microsoft punand accentul pe Cloud si Azure. Cele mai bune solutii prezentate vor fi premiate.

Daca jocurile pe calculator sunt punctul tau forte, ai ocazia sa iti dovedesti abilitatile de gamer in cadrul evenimentului LAN Party, desfasurat pe data de 18 noiembrie. Vor fi organizate competitii de League of Legends (LoL), Hearthstone si FIFA. Cei mai buni jucatori vor fi rasplatiti cu premii pe masura.

Inscrierile se fac pe site-ul http://itfest.sisc.ro/ astfel:


  • 17 – 29 octombrie perioada de inscrieri pentru Concursul de Algoritmica

  • 25 octombrie – 9 noiembrie  perioada de inscrieri pentru Workshopuri

  • 23 octombrie – 5 noiembrie perioada de inscrieri pentru Hackathon

  • 23 octombrie – 5 noiembrie perioada de inscrieri pentru LAN Party

Mai multe informatii despre proiect se gasesc pe site-ul http://itfest.sisc.ro/ sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/it.fest.sisc/, unde echipa de organizare iti sta la dispozitie pentru intrebari si detalii suplimentare.

‚,Lasa-te descoperIT” si ia parte la cea de-a X-a editie ITFest!


Search