#YellowIsTheSpirit la Cloud no 9 Pop-up Store

Cloud no 9 Pop-up Store alaturi de cei peste 50 de designeri romani care expun la The Ark, pe 7 si 8 octombrie, anunta tema toamnei: #YellowIsTheSpirit si promit sa aduca in fata pasionatilor de fashion cele mai noi colectii, piesele cele mai trendy ale sezonului, dar si tinutele care au avut de-a lungul vremii cel mai mare succes la public.

         Actrita Doinita Oancea care si-a lansat de cateva sezoane o linie vestimentara creativa, cool si foarte young este unul dintre invitatii speciali ai magazinului temporar Cloud no 9 Pop-up Store din 7-8 octombrie: “Abia astept intalnirea cu publicul pasionat de fashion care vine la fiecare editie de Cloud no 9. Mereu imi da super energie si creativitate. De data aceasta, voi aduce tinute din ultima colectie Reflection Clothing Lab, cateva piese vestimentare create special pentru acest eveniment in functie de feedback-urile primite, dar nu voi renunta nici la bestseller-urile de la targurile trecute.”, spune cu entuziasm actrita Doinita Oancea.

Printre expozantii editiei din 7-8 octombrie, de la The Ark se numara Chemistry, Izabela Mandoiu, Ana Domina, Atelier Faiblesse, Ioana Preda, Rena, Tricouri Antante, Ezzro, Pulse, Diana Caramaci Design, Vavavoom, Shakara, Rena, Monalisa ciuta, SilkDom, Mineli Boutique, Concept a trois, Shukar bijoux, Colorsof Love, Croshette, Mikatelier, The Mood Shop, Sugar Shop,  Sacpartout, Boka Fashion, Marabou Boutique, Lumish Bags, Vintage Bazar By Ana Albulescu, Vintage Deco, Tropics the label, Ethereal Bridal Accesories, Colors by Mia, Whiskers and Tales, Muna Radu, Monica Ivanovici, L’Armoire Desinee, Happy Bow Ties by Rodica Dumitru, Aly Socks, Iheart Concept Store.

Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat cu 5 ani in urma, în 2012, din dorinţa de a descoperi tineri creatori români şi de a contribui la transfomarea poveştilor de dragoste pentru design în poveşti de succes. Cloud No 9 Pop-Up Store este locul care concentrează creativitatea celor mai talentaţi designeri români şi comorile care le poartă numele, amprenta, personalitatea. Editia de toamna-iarna va avea loc pe 7-8 octombrie, la The Ark, iar mai multe detalii se pot gasi pe pagina oficiala de Facebook a organizatorului: https://www.facebook.com/cloud9magazine/ si pe pagina evenimentului. 

Search