byron in deschidere la Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators!

Asteptarea fanilor pentru concertul anului, Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators se apropie de final. Phoenix Entertainment are placerea de va anunta numele trupei care va avea misiunea de a incalzi publicul pentru riffurile si solo-urile hipnotizante ale celebrului chitarist american. Formatia byron va urca pe scena Salii Palatului, in deschiderea concertului lui Slash si va pregati atmosfera pentru spectacolul incendiar ce va urma.  

Incepand cu orele 19:30, Dan Byron si colegii sai va vor oferi o reprezentatie asa cum ne-au obisnuit: electrizanta, dar eleganta, spontana, dar bine pregatita, cu piese profunde, dar care emana buna dispozitie.  

byron (rock alternativ/progresiv) au implinit, in noiembrie, 6 ani de realizari importante pe scena muzicala din România. Cu 3 albume de studio (Forbidden Drama si A kind of Alchemy), dintre care unul de cover-uri ale unor cunoscute piese românesti (Perfect), 2 DVD-uri (Acoustic Drama si Live Underground), dintre care unul filmat in Salina Turda si difuzat de HBO si un concept concertistic inedit pe piata romaneasca (seria Impromptu), byron si-au afirmat unicitatea si au oferit intotdeauna experiente muzicale memorabile.  

Asadar, nu ratati un spectacol extraordinar, pe 5 februarie, la Sala Palatului: Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators, in deschidere cu byron.  

Dupa ce in urma cu cateva zile biletele la VIP s-au terminat, si categoria IV este EPUIZATA. Biletele ramase sunt disponibile la preturile de 260, 220, 160 si prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro.

Search