Directia 5: Cea mai frumoasa declaratie de dragoste a noastra catre public este piesa „Iti multumesc”

Directia 5 se pregateste de un nou turneu si pune la cale o surpriza pentru fanii sai, chiar de Ziua Indragostilor – doua concerte speciale, primul la TNB pe 11 februarie si al doilea la Cinema Patria pe 14 februarie.

 

Seriosi si pusi pe munca, baietii de la Directia 5 au declarat pentru Ziare.com la ce lucreaza pentru urmatoarele luni. Am mai vorbit cu Cristi, Marian, Nicu si Marius despre cum colaboreaza cu presa din Romania, dar si despre mesajele pe care vor sa le transmita fanilor.

 

Se apropie Ziua Indragostilor. Ce surprize aveti pentru fanii indragostiti?

 

D5: Cu ocazia Zilei Indragostitilor, dar si a Dragobetelui le-am pregatit celor care asculta Directia 5 un turneu national, care incepe in Bucuresti pe data de 11 februarie si ajunge la Cluj, Timisoara, Oradea, Deva, Brasov, Bacau si Baia Mare.

 

Fiecare concert va fi unic si va contine cantece de pe toate albumele noastre, incepand cu „Daca ai sti”, „Am nevoie de tine”, „Povestea noastra”, „Cineva” si cantece mai recente precum: „Ai un loc”, „Iti Multumesc”, „O fata ca ea” si ultimul nostru single „Ce mai faci”.

 

Fiecare dintre voi a fost pus in rolul de cuceritor. Care erau metodele voastre pentru a impresiona o femeie?

 

D5: Din dorinta de a ne ridica la inaltimea asteptarilor publicului nostru, speram ca oamenii sa ne asocieze cu muzica pe care o cream si in care punem foarte mult suflet si nu cu o imagine din tabloide.

 

Care a fost cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care ati auzit-o sau facut-o vreodata?

 

D5: Cea mai frumoasa declaratie de dragoste a noastra catre publicul Directia 5, o reprezinta cantecul „Iti multumesc”.

 

Ati avut de-a face cu fane mult prea insistente?

 

D5: Nu ne-am confruntat pana acum cu astfel de situatii. Comunicam zilnic cu membri paginii noastre de Facebook (facebook.com/directia5official) si suntem foarte fericiti ca putem sa impartasim cu ei momentele minunate din viata noastra.

 

Interviul integral poate fi gasit aici: www.ziare.com/muzica/trupa/Directia5-1216241

 

Biletele pentru concertele Directia 5 de Valentine’s Day de la Teatrul National si Cinema Patria se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro  si in format fizic la Teatrul National, Cinema Patria, Magazinul Unirea si Libraria Eminescu. Preturile pornesc de la 90 de lei.

 

Concertele Valentine’s Love Story sunt prezentate de Kanal D si Magic Fm, si organizat de Sprint Media si Bestmusic.ro.

 

Evenimentul de la Teatrul National este sponsorizat de REDD’S, berea preferata a femeilor Iar pentru ca februarie este luna iubirii, REDD’S doreste sa le multumeasca femeilor pentru modul frumos in care isi exprima iubirea fata de cei apropiati in fiecare zi. Isi provocam curiozitatea si te invitam sa urmaresti pagina oficiala de Facebook REDD’S pentru a afla cum poti castiga bilete la eveniment.

Search