Cel mai mare festival de dulciuri street food din România are loc în acest weekend, în Parcul Herăstrău

De azi până duminică, Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău va deveni tărâmul deserturilor, în cadrul celui mai mare festival al dulciurilor street food din România – Dulce by Bucharest Gourmet Festival. Vă veți întâlni cu cele mai iubite truck-uri de dulciuri artizanale, astfel încât regulile se schimbă, iar desertul va ocupa primul loc la masă. Pentru gurmanzii veritabili, organizatorii au pregătit și o zonă gourmet, cu #streetfood autentic.

 

“Ideea unui festival dedicat deserturilor street food a venit după ce am observat interesul crescut pentru dulce, la celelalte evenimente dedicate mâncării. Ne-am gândit că e timpul ca deserturile să aibă propriul festival și să fie în centrul atenției. Desertul ocupă mereu ultimul loc la masă, iar noi credem că merită mai mult. La Dulce by Bucharest Gourmet Festival, îl punem pe primul loc”, a explicat Florin Itu, organizatorul festivalului.  

 

Ce e de gustat la Dulce by Bucharest Gourmet Festival

 

Dulce by Bucharest Gourmet Festival înseamnă un univers de arome și gusturi irezistibile, care mai de care mai tentante. Timp de trei zile, pasionații de dulciuri vor putea face o călătorie în jurul lumii, din desert în desert. Se vor putea bucura de clătite pufoase, gogoși americane, gaufre belgiene, gelato ca în Italia, nelipsitul churros spaniol, ciocolată fină, diverse tipuri de plăcinte, brioșe sau popularele prăjituri italienești, cannoli.

 

Bucureștenii pasionați de mâncare bună și deserturi decandente sunt așteptați între 24 și 26 august în Parcul Herăstrău, la Roaba de Cultură. Intrarea este liberă!

 

Pentru mai multe informații despre eveniment sau desfășurarea acestuia, vă invităm să vizitați pagina de Facebook.

Search