Liga Campionilor, o competitie foarte dificila in acest an

Exista mai multe favorite in acest an la castigarea trofeului UEFA Champions League, iar intre acestea pare sa existe un echilibru destul de puternic. In duelurile directe aflate in plina desfasurare in prezent (in sistem tur – retur) exista cateva confruntari extrem de interesante, inclusiv „bomba” Real Madrid – Paris SG.

Ronaldo, dubla contra francezilor

In partida tur, Real Madrid a reusit sa castige cu 3-1 in fata celor de la PSG, dupa un meci „nebun”. Oaspetii au reusit sa deschida scorul la Madrid si sa conduca astfel (gol Adrien Rabiot in minutul 33), dar gazdele au revenit si au intors rezultatul prin starul Cristiano Ronaldo. Cu putine goluri marcate in acest sezon si aflat astfel intr-o perioada nefasta, vedeta „galacticilor” a reusit sa se „razbune” dupa ce echipa sa l-a inclus public pe lista de transferuri, oferindu-l practic, intr-un schimb, chiar delor la PSG.

Evolutia lui Ronaldo este foarte interesanta in acest meci, caci golurile sale ar putea sa-i creasca valoarea si ramane de vazut daca francezii vor accepta sa-l cumpere sau daca spaniolii se vor razgandi in privinta vanzarii. Asadar, goluri consemnate pe tabela de marcaj: Cristiano Ronaldo 45′ (penalty), 83′ si Marcelo Vieira 86′. In ceea ce priveste calificarea in faza urmatoare a competitiei, Real Madrid este oarecum favorita, insa PSG ar putea fi capabila sa castige cu 2-0 si sa isi elimine adversarii.

 

Tottenham, favorita la calificare

Un alt meci foarte asteptat a fost Juventus – Tottenham, finalizat cu scorul 2-2. Gazdele au deschis scorul chiar in minutul 2, iar in minutul 9 era deja 2-0. Echipa britanica a reusit sa revina si sa obtina un egal extrem de pretios in deplasare, ceea ce o transforma in favorita in meciul retur: se porneste de la 0-0, scor la care Tottenham este calificata.

 

Liverpool si Manchester City, deja calificate

Una dintre surprizele placute ale acestui sezon este Manchester City, viitoarea campioana din Premier League. Echipa britanica are o evolutie excelenta in toate competitiile si impresioneaza prin joc. In UEFA Champions League, tocmai a invins in deplasare la Basel cu 4-0, astfel ca nu se mai pune problema echipei care se va califica in urma acestei confruntari.

O situatie similara este si ceea ce priveste Liverpool. Fotbalul din Premier League se pare ca are succes in Europa, caci Liverpool a castigat cu 5-0 la Porto. Liverpool este una dintre formatiile puternice in campionatul din Anglia, adesea favorita la casele de pariuri sportive.

 

Ponturi pentru meciurile viitoare

Este putin probabil ca Manchester City si Liverpool sa nu invinga si in meciurile din retur, atat timp cat acestea se vor disputa in fata propriilor suporteri. Pentru cote mai ridicate, se pot cauta ponturi bune pariuri sportive pe internet, pe website-urile dedicate celor pasionati de aceasta activitate. Cei dornici de adrenalina maxima ar putea paria totusi pe meciul PSG – Real Madrid, unde totul este posibil. Daca va reusit sa intoarca scorul de la Madrid, PSG va deveni cel mai probabil principala favorita la castigarea trofeului Ligii Campionilor in acest an.

Optimile de finala programeaza si alte meciuri „tari”, ale caror rezultate se vor consemna dupa momentul redactarii prezentului articol. Chelsea – Barcelona si Sevilla – Mancheser United sunt partidele care atrag cel mai mult atentia pasionatilor de fotbal si de pariuri sportive.

Search