Bruno Mars, unul dintre cei mai premiati artisti la Gala Premiilor Grammy

2018 a inceput cat se poate de bine pentru Bruno Mars, care a primit 7 trofee, fiind cel mai premiat artist de la aceasta gala a Premiilor Grammy, alaturi  de Kendrick Lamar. Desi Jay-Z a avut cele mai multe nominalizari, cele mai multe premii au mers catre Bruno Mars, care a plecat acasa cu celebrul trofeu pentru cele mai importante categorii – cel mai bun album al anului, cel mai bun cantec al anului  si inregistrarea anului.

“24K Magic” a intrecut “Awaken, My Love!” al lui Childish Gambino, “4:44” al lui Jay-Z , “Damn”, albumul lui Kendrick Lamar, dar si “Melodrama” lui Lorde. Bruno Mars a dedicat acest premiu “eroilor sai”, care l-au ajutat la inceputul carierei sale.

“24K Magic” a fost desemnat inregistrarea anului, iar “That’s What I Like” – cel mai bun cantec al anului, cea mai bun cantec R&B si cea mai buna interpretare R&B.

Si Ed Sheeran s-a numarat printre premiatii serii, fiind castigatorul categoriei cea mai buna interpretare solo a unei melodii pop – “Shape Of You” si cel mai bun album pop – „÷ (Divide)”.

Legendele de la Kraftwerk au castigat premiul pentru cel mai bun album electro/dance cu “3-D The Catalogue”, in timp ce premiul pentru cel mai bun album rock a mers la The War On Drugs pentru “A Deeper Understanding”. 

Revelatia anului 2017, Portugal. The Man a plecat acasa cu premiul pentru cea mai buna interpretare pop de grup pentru “Feel It Still”.

Printre premiatii serii s-au numarat Alessia Cara – cel mai bun artist nou, LCD Soundsystem – cea mai buna inregistrare dance pentru “Tonite”, Mastodon – cea mai buna interpretare rock, Foo Fighters – Run – cel mai bun cantec rock, The National, cel mai bun album alternative pentru “Sleep Well Beast”, cea mai buna interpretare R&B – “Redbone” — Childish Gambino, The Weeeknd – cel mai bun album urban contemporan (“Starboy”), cea mai buna interpretare Rap si cel mai bun cantec Rap – „HUMBLE.” — Kendrick Lamar, cea mai buna interepretare Rap/Sung „LOYALTY.” — Kendrick Lamar Featuring Rihanna, cel mai bun album Rap DAMN. — Kendrick Lamar.

Premiul pentru cea mai buna interpretare rock a fost acordat lui Leonard Cohen pentru “You Want It Darker”, acordat post-mortem, fiind primul premiu Grammy din cariera artistului, in afara de cel primit pentru intreaga cariera.

Search