Street FOOD pe Barbu Văcărescu

Kaufland România este gazda evenimentului Street FOOD pe Barbu Văcărescu, care ajunge anul acesta pentru prima oară în București, pe Bulevardul Barbu Văcărescu, în weekendul 3-5 noiembrie, între orele 12:00 și 23:00. Evenimentul va avea loc în parcarea magazinului Kaufland iar accesul este gratuit.

Street FOOD Festival, primul eveniment din România care înglobează elemente autentice ale street food-ului internațional, așteaptă pasionații de delicii culinare să se bucure de truck-urile colorate și de preparatele a 27 de vendori din toate colțurile țării: Stradale, Kaufland Bus, Arrosticini, Elemoszia, Nori Yakitori, Cimbru și mulți alții*.

Vizitatorii vor avea ocazia să savureze preparatele speciale ale unor chefi celebri, precum Chef Foa, Cătălin Jernoiu și Nicu Crăciun. Chef Foa va participa la eveniment cu deja faimosul său Foa’s Pastrami – piept de vită scos din „brine” după 7 zile; Chef Nicu Crăciun de la Cimbru gătește sandwich-uri numai cu pâine cu maia proaspătă, vită de cea mai înaltă calitate și sosuri artizanale în combinații neașteptate. Robert Petrescu, câștigătorul ediției Masterchef din 2017, va fi prezent cu food truck-ul său specializat în mâncare de stradă niponă, iar Camionetta va găti pizza napoletana vero la un cuptor pe lemne de două tone care ajunge la temperaturi de 500 de grade. Chef Cătălin Jernoiu, care gătește de la vârsta de 16 ani și artizanul din spatele Zahana 33 Grill, va participa de asemenea la eveniment cu binecunoscutele sale preparate la grătar.

În fiecare seară, atmosfera festivalieră va fi completată de concerte, după cum urmează:

  • Vineri, 3 noiembrie 

–              19:30: Soul Serenade 

–              21:00: Mihail

  • Sâmbătă, 4 noiembrie 

–              18:15: NEXT EX 

–              19:30: Soundopamine 

–              21:00: FiRMA

  • Duminică, 5 noiembrie 

–              19:30: Are You Anywhere 

–              21:00: Otherside

 

*Lista completă a vendorilor din cadrul Street Food Festival Barbu Văcărescu: Stradale, Kaufland Bus, Home Garden Food Truck by Food Squad, Mr. Cannoli, Cimbru, Elemozsia, Camionetta, La Nu Știu Cine, Arrosticini, Meat Busters, La Finca Alioli, Nori Yakitori, Das Grillmobil, Crush Wine Bar, Prosecco Van, Drunken Squid, Smokin Pig, Cot Cot, Delicii Pe Roți, Naked Potato​, Ză German, Big John, Burger Van, Fritto Van, Jernoiu BBQ, Steakaway, Cat Wok. 

Search