Un angajat activ, un angajat fericit!

Joi, 30 martie 2017, începand cu ora 18:00, a avut loc Ziua Portilor Deschise Unica Sport cu tema „Un angajat activ, un angajat fericit!”

 

Evenimentul a fost organizat de Unica Sport Romania si Romartizanat si a avut loc în sala Unica Sport Romania, strada Gara Herastrau nr. 4D, cladirea de birouri „C”, parter, sector 2, Bucuresti.

 

Companiile care au sprijinit organizarea acestui eveniment au fost: Himalaya Herbal Healthcare –  o companie cu o istorie si o traditie semnificative, ce joaca un rol important în transpunerea stiintei Ayurveda în întreaga lume, Crama Oprisor – un producator de vinuri cu o istorie îndelungata care ne ofera spre degustare vinurile cramei, Kiwi Finance – cel mai mare broker din Romania, lider de piata de peste 13 ani si partener strategic al bancilor din top 10, Agriro Fresh – lider pe piaţa producatorilor de plante aromatice şi salate “ready to eat” din Romania, Viwa Vitaminwatter – ale caror produse va invitam sa le testati pe durata evenimentului si Mio Bio – un boutique chic de brand-uri alese, cosmetice bio si 100% naturale.

Pe durata evenimentului, Galina Tomas, Managing Partner Unica Sport Group, a sustinut o prezentare cu tema „Un angajat activ = un angajat fericit”, în timp ce Gabriel Chicioreanu, Trainer, Supervisor & Career Consultant – GCDF si cofondator Romartizanat a vorbit despre “Beneficiile modului activ de viata în zona corporate”.

Rodica Nicolae, Redactor Șef Manager Express a vorbit despre “Cum pastrezi angajatii valorosi în companie?” iar evenimentul a continuat cu o prezentare de ii Romartizanat si o tombola în cadrul careia s-au extras: o ie oferita de Romartizanat, un premiu oferit de John Maxwell Group si un cadou oferit de Mio Bio – cosmetice organice.

Evenimentul s-a încheiat cu o degustare de vinuri oferite de Crama Oprisor si o prezentare a vinurilor Dragaica rosie si Rusalca alba sustinuta de somelierul Ana Maria Vranceanu.

La eveniment au participat manageri, directori de resurse umane, specialisti de HR si comunicare interna, alaturi de jurnalisti.

”Un angajat activ, este un angajat fericit! Aceasta este convingerea mea si tema evenimentului nostru iar cei optsprezece ani de activitate în acest domeniu mi-au demonstrat ca nu ma însel. Se stie ca activitatea fizica genereaza endorfine de aceea atunci cand consumi energie la sala te intorci acasa ori la birou cu pofta de munca si cu pofta de viata. Unica Sport înseamna pentru mine mai mult decat o afacere de succes, este un angajament social faţa de semenii mei. Iar compania noastra, sper, reprezinta un exemplu valoros pentru o societate în cautare şi în continua schimbare”, a declarat dr. Galina Tomas, fondator si director Unica Sport.

 

Search