Hair designer-ul ​Cristina Grama a lansat colectia de coafuri -Identitate si Evolutie

Hair designer-ul Cristina Grama a lansat colectia de coafuri „Identitate & Evolutie” / Identity & Evolution” la cea mai mare gala de hairstyle a anului 2016, Eternal Beauty, care a avut loc duminica, 27 noiembrie, la Brasov. 

Colectia de coafuri Evolutie & Identitate” care a coincis cu momentul lansarii cartii „Arte impletite in par”, o enciclopedie a coafurii semnate de Cristina Grama, a completat vizual conceptele dezvoltate de autoare in volumul sau.  „Am studiat, colectie dupa colectie, creatiile marilor designeri si am observat, sezon dupa sezon, cum se schimba culorile, formele si abordarile. Totusi, un lucru ramane si se regaseste in fiecare poveste prezentata pe scena, dar si pe strada – stilul. Influentele si fuziunile diferitelor stiluri din istorie pe marginea carora o noua viziune prinde viata reprezinta moda. In fiecare primavara si toamna moda vine si pleaca, dar stilul ramane, puternic, autentic, individual. Da, este al tau, personal, actual si creat de experienta propriei vieti!”, spune Cristina Grama, care prin ultima sa colectie de coafuri a urmarit „idealul de frumusete construit de normele societatilor fiecarui secol si deceniu” si le-a deconstruit apoi, „astfel incat sa se adapteze epocii contemporane si chiar avangardiste.”

​         Cea mai recenta colectie de coafuri a Cristinei Grama a reprezentat o experienta artistica complexa pentru toti cei prezenti, atat prin spectacolul in sine, ce a fost sustinut prin inedita interpretare live de muzica clasica la pian a Simonei Strungaru, care s-a ocupat de intreaga compozitie muzicala a momentului, dar si impresionanta interpretare live a momentului de rock metal al lui Dan Niculescu. Costumele de care s-a ocupat Alexandra Grama, cat si machiajul realizat de Antonia Rondelli si echipa sa Professional Make-up Academy  au completat acest performance sustinut de proiectia vizuala ce a adus in fata publicului momente din istoria artei, a muzicii, a costumului si a machiajului. „Avand ca repere stilurile ce au devenit universale si prin cunoasterea de sine ne putem adapta sau putem alege abordari contemporane izvorate din istoria modei”, explica hair designer-ul Cristina Grama modul in care fiecare individualitate contribuie la crearea marelui spectacol al lumii, in epoca in care traieste. 

Tot duminica a avut loc si lansarea cartii „Arte impletite in par”, prima enciclopedie de hairdesign din Romania si a fost primita cu entuziasm de publicul prezent la Gala Eternal Beauty:​ „Un lucru foarte important pe care a trebuit sa il inteleg ca hair stylist este acela ca voi lucra cu toate genurile de oameni, care lucreaza in toate domeniile. Asa ca a trebuit sa am cunostinte despre toate stilurile pentru a putea intelege toate preferintele si pentru a ma plia pe cerintele si personalitatea fiecaruia, putandu-i astfel completa povestea cu informatii profesionale si argumente”, spune autoarea cartii „Arte impletite in par” .

 

Search