De ce să vii la a 3-a ediție a Business^Girls

În termenii motivării și ai conducerii unei afaceri, locurile de muncă actuale au nevoie de modalități de colaborare și de susținere a proceselor și din partea femeilor. La Business ^Girls, pe 9 decembrie, de la ora 10:00, la Hotel Europa Royale Bucharest, poți afla cum se face asta în companiile din România.

Comparativ cu țările europene, numărul bărbaților manageri îl depășește cu mult pe cel al femeilor, însă România se află printre statele care au reușit să restabilească un echilibru al diversității. Potrivit cercetărilor conduse de Institutul Național de Statistică, pozițiile din management ale femeilor ajung la  un procent de 31,4%, însă statisticile tind să scadă atunci când vine vorba de companiile mai mari.

Crezi că aceste cifre au vreo legătură cu faptul că există anumite industrii care sunt considerate ca fiind ale bărbaților?

Vrei să demontăm împreună miturile legate de industriile specifice fiecărui gen?

Provocarea întâlnită de femei pe piața muncii – și de tine implicit – întâlnește mai multe obstacole, dar există întotdeauna o soluție la care poți apela. Iar cele mai multe secrete se dezvăluie la Business ^Girls, așa că înscrie-te și tu aici!

Succesul la feminin va fi măsurat de către experți în diferite industrii, într-o conferință care îți poate da detalii picante despre cum să ajungi în vârful ierarhiei, din perspectiva feminină, bineînțeles. Către aceasta, te vor îndruma speakerii prezenți la eveniment, și-ți vor destăinui ce impact are încurajarea diversității în companii. Iar după o pauza în care ne delectăm cu a cup of coffee, a cup of knowledge, participăm la workshopul dedicat politicii diversității din companii.

Ne vedem la Business^Girls, pe 9 decembrie, cu o demonstrație de dezvoltare profesională la feminin! Participarea este gratuită, dar locurile se dau ca pâinea caldă. Așa că lasă „fashionably  late” pentru o altă zi.

Search