Mihai Margineanu dezvaluie invitatii speciali la concertul de pe 6 octombrie

Pe 6 octombrie, de la 19.30, in atmosfera intima a Salii Radio, Mihai Margineanu aniverseaza alaturi de band-ul sau, actori si cantareti invitati, dar si prietenii care formeaza publicul sau 11 ani de scena si 4 decenii si un pic de la sosirea sa pe marea scena a lumii. Concertul, pe care artistul si-l doreste „simplu si perfect”, se anunta si de aceasta data un spectacol cu totul special, care condenseaza rafinament muzical, spontaneitate, umor si emotii intense. “Va fi frumos”, promite Margineanu. “Daca n-o sa iasa asa, o sa ma scuzati. Mai incercam o data si iese el pana la urma!” adauga actorul si cantaretul in stilul sau caracteristic.

“Am o colaborare cu un chitarist de geniu, tanar si perfect muzical, Alex Musat, cu care am intentia sa aduc muzica culta populara in atentia ne-romanilor” dezvaluie Mihai Margineanu, iar prima ocazie va fi chiar la spectacolul de la Sala Radio, din 6 octombrie. Considerat “copilul teribil al blues-ului din Romania” si cel mai talentat chitarist de blues al noii generatii de muzicieni, Alex Musat va imparti scena cu Mihai Margineanu si emotia muzicii cu publicul, in momente care vor fi greu de uitat. Castigator al unei burse la cea mai prestigioasa scoala de jazz si blues din lume, Bercklee, din Boston, Statele Unite, Alex Musat va oferi publicului toate motivele pentru a intelege de ce este considerat cel mai talentat chitarist de blues din noua generatie.

 Ovidiu Niculescu, prieten din copilarie cu Mihai Margineanu si cel alaturi de care a invatat sa cante, dupa cum marturiseste chiar el, nu putea lipsi de la concertul-aniversare. Cantaretul si actorul Ovidiu Niculescu, cunoscut din filme ca „Restul e tacere”, „Filantropica”, „Nunta muta” sau spectacolele de pe scena Teatrului Mic, nu-l va lasa pe prietenul Margineanu in zi de sarbatoare, ci, spre bucuria publicului care ii apreciaza stilul muzical se va afla si el pe scena.

Stefan Gheorghe, un violoncelist desavarsit, care a impresionat inca de la primele sale aparitii pe scena, intregeste lista invitatilor speciali.

Artistul dezvaluie ca, in momentul cand isi compune piesele, are anumite tabieturi: „Vin rosu in pahar inalt, foi de hartie imprastiate, o chitara acordata si una neacordata”.

„Cea mai mare bucurie pe care mi-a adus-o muzica a fost ca l-am facut mandru pe tata!” recunoaste Margineanu. Cei care vor dori sa mai asculte piesele semnate de Mihai Margineanu isi pot procura CD-urile chiar din incinta salii de spectacol.

Biletele la concertul aniversar sustinut de Mihai Margineanu, pe 6 octombrie, pe scena Salii Radio vor avea preturi cuprinse intre 100 de lei la categoria VIP, 80 de lei la categoria I si 60 de lei la categoria II si pot fi procurate de pe www.vreaubilet.ro. 

Search