Leonardo DiCaprio a dansat o noapte intreaga la concertul lui Antonis Remos care va canta la Sala Palatului, pe 20 octombrie

Anul acesta, Leonardo DiCaprio si iubita sa, Nina Agdal, au ales sa-si petreaca vacanta de vara la Mykonos si sa se bucure atat de peisajele, cat si de muzica greceasca. Starul american nu a ratat ocazia de a participa la concertul-eveniment sustinut de Antonis Remos, celebra vocea pop a Greciei, care va sustine cel mai mare eveniment de muzica greceasca al anului la Bucuresti, pe 20 octombrie, la Sala Palatului, la invitatia Vreau Bilet si cu sustinerea Uniunii Elene din Romania.

         Concertul pe care Antonis Remos il sustine in fiecare vara la Mykonos a devenit o traditie asteptata cu nerabdare de vedetele internationale care isi petrec vacanta pe plaja de la Psarrou. Evenimentul a fost si anul acesta unul exclusivist, tinand cont ca o masa pentru 10 persoane la restaurantul Nammos (in care era inclusa si cina si sampania servita clientilor) a putut fi rezervata contra sumei de 5000 de euro.

         Antonis Remos, cantaret devenit celebru prin modul original in care combina elementele traditionale ale muzicii laika cu cele pop, a fost atractia principala la seara greceasca organizata pentru celebritatile aflate la Mykonos. Concertul a fost deschis de Gipsy Kings, iar apoi, cel mai popular cantaret al Greciei, Antonis Remos, a urcat pe scena sub o impresionanta cascada de artificii.

         Cele mai iubite hituri ale cantaretului grec, care vor putea fi ascultate si la concertul de la Bucuresti, au transformat exclusivistul local de pe plaja Psarrou intr-un urias ring de dans.

Leonardo DiCaprio a refuzat sa stea in primele randuri si a ales un loc mai ferit pentru el si iubita sa, ca sa se poata bucura de ritmurile muzicii grecesti nestingherit de paparazzi. O dovada a faptului ca DiCaprio a fost incantat de muzica lui Remos este si aceea ca starul american nu s-a asezat nicio secunda si a dansat intreaga noapte alaturi de Nina Agdal.

         Cu fani pe patru continente care asteapta cu nerabdare orice aparitie a sa pe scena, Antonis Remos, cantaretul cu nenumarate discuri de platina in palmares invita publicul romanesc, pe 20 octombrie, la o spectaculoasa seara greceasca. Hiturile care i-au adus celebritatea mondiala lui Remos, artistul pentru care vedetele internationale sunt gata sa plateasca mii de euro pentru doar cateva ore in compania muzicii sale, vor rasuna si pe scena de la Bucuresti. Cu show-ul de la Sala Palatului, de pe 20 octombrie al lui Antonis Remos, Vreau Bilet continua seria concertelor de muzica greceasca atat de apreciate de publicul din Romania dupa ce anul trecut Nikos Vertis a cucerit 4000 de spectatori cu show-ul sau incendiar.

         Biletele la concert cu preturi de 300 RON, pentru categoria Golden VIP, 250 RON la categoria VIP, 200, 150, 100 si 80 RON la celelalte categorii pot fi achizitionate de pe www.vreaubilet.ro.  

Search