Peste 10.000 de bucureșteni au sărbătorit cultura alternativă la Sound & Vision Festival #2

Festivalul de Muzică Alternativă – Sound & Vision #2 a contribuit la vibe-ul special al Bucureștiului în weekend-ul 20-22 mai, timp în care alte evenimente culturale importante pentru candidatura orasului #Bucuresti2021 la titlul de Capitală Europeană a Culturii – Romanian Design Week, Noaptea Muzeelor, au facut ca orașul nostru să devină un centru al manifestărilor creative în care cultura urbană a fost extrem de efervecentă și vie. 

 

O locație neconvențională – Gara Regală Băneasa a devenit, weekend-ul trecut, un punct important de interes pentru scena de muzică alternativă romanească, Sound & Vision Festival aducând pe scenă un mix eclectic de artiști și un sound a cărui frecvență a variat, în functie de ziua aleasă, de la electro, indie, la alternativ rock, hip-hop, freestyle rap și dub.

 

Celor 15 trupe Golan, Yelllow, Otherside, Helen, Satellites, Grimus, Altermosfera, Eyedrops, The Kryptonite Sparks, Baby Elvis, Șuie Paparude, Argatu, Fantome, Omu Gnom, Psihotrop și celor 4 DJ Andreea Veder, Logout Djs și Vlad Dobrescu care ne-au ținut in priză timp de 3 zile, li se adaugă crew-ul AV al celor de la Mindscape Visual Studios, care a susținut festivalul printr-un concept vizual unitar, atât prin proiecțiile live de la scenă, cât și prin videomapping-ul creat pentru fațada Gării Regale Băneasa.

 

Acustic și vizual, Sound and Vision Festival a propus bucureștenilor o viziune alternativă a spațiului urban și a creat contextul în care artiști reprezentativi pentru cultura urbană a acestui moment, și-au expus arta în fața unui public numeros, de peste 10.000 de oameni.

Zona de chillout și food-court-ul au menținut energia festivalului și sesiunile de socializare la o frecvență optimă și au creat un spațiu imens de warm-up pentru cei care se aventurau mai apoi în mulțimea care dansa pe ritmul alternativ al orașului.

 

Echipa #bucuresti2021 a povestit locuitorilor orașului despre impactul pozitiv pe care îl are candidatura Bucureștiului la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021 și a surprins în fotografii pline de voie bună susținătorii #bucuresti2021!

Alături de alte festivaluri importante, marca ARCUB, festivalul Sound & Vision 2016 face parte din candidatura orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii.

 

Sound & Vision Festival mulțumeste partenerilor și artiștilor pentru implicare, pentru că au crezut în această viziune alternativă împreuna cu noi, și salută reverențios publicul atât de numeros care a făcut ca acest eveniment să fie unul de suflet și de referință!

 

Ne vedem cu bine la următoarea escapadă: Sound & Vision Festival 2017!

Mai multe detalii pe: soundandvision.ro și  Facebook.

 

 

Search