Modele nud, un cadru sofisticat si un shooting colorat si chic la workshop-ul #Nudiful al lui Edward Aninaru

Pe 21 si 22 mai, iubitorii artei fotografice care vor sa afle toate secretele unui shooting ready-to-print de la unul dintre cei mai apreciati profesionisti in domeniu, Edward Aninaru, vor avea ocazia sa traiasca o experienta mai putin conventionala, dar care promite sa fie foarte incitanta, la workshop-ul #Nudiful. “Fotograful roman de la Hollywood”, Edward Aninaru, in al carui palmares se inscriu sute de shooting-uri de succes a lansat pasionatilor de fotografie provocarea unei sedinte foto de nud fashion, in cadrul workshop-ului #Nudiful.   

         “Vor fi doua ședințe foto complementare, care pot fi privite ca un shooting unitar” explica Edward Aninaru. ”Vor fi doua tipologii de model, care vor fi exploatate la maximum. O sa experimentam mai multe feluri de lumina si o sa imbinăm lumina naturala cu cea a bliturilor profesionale”, mai spune celebrul fotograf, care promite tuturor participantilor la workshop “un shooting foarte colorat si chic, o joaca si o conventie din care nu vor lipsi elemente mai putin obișnuite pentru o astfel de sedinta foto”.

         ”Joaca” va fi insa una foarte serioasa, pentru ca toti cursantii la workshop-ul #Nudiful vor beneficia, pe langa consilierea lui Edward Aninaru, de o intreaga echipa de profesionisti formata din make-up artisti, hair stilisti, warderobe stylist, vor folosi echipamente performante si se vor bucura de prezenta unor modele experimentate, dar si de avantajele unei locatii speciale.

         ”O sa avem un model mai aproape de ideea de „clasic” si unul mai „edgy” cu tatuaje si cu un look mai neconvențional”, dezvaluie Edward Aninaru. Accesoriile colorate si sexy vor ajuta la mentinerea imaginilor intr-un cadru cat mai sofisticat si jucaus, la fel, efectele de hair si make-up.

         Cat priveste locatia, “fotograful roman al vedetelor de la Hollywood” dezvaluie ca aceasta va fi una cu totul speciala si promite ca toate atuurile acestei locatii “speciale si colorate” vor fi exploatate la maximum. Detalii despre workshop-ul ”Nudiful” si modalitatea de inscriere pot fi aflate accesand link-ul http://www.f64.ro/nudiful-workshop-de-fotografie-cu-edward-aninaru:-21-22-mai.html.

Search