Ana Popovic: “Sunt dovada ca o femeie nu are nevoie sa poarte palarie de cowboy si cizme pentru a fi luata in serios atunci cand canta la chitara!”

Singura chitarista invitata sa ia parte la turneul all stars “Experience Hendrix”, ea insasi numita “Jimi Hendrix in varianta feminina”, dar si “zeita a chitarei”, care a stat pe scena alaturi de nume precum Buddy Guy, Billy Cox si Joe Bonamassa, Ana Popovic, in concert la Teatrul National Bucuresti, pe 23 mai, la invitatia Vreau Bilet, a dezvaluit secretele look-ului ei incredibil pe scena.

         Cantareata de origine sarba s-a impus in lumea exclusivista a blues-ului si dominata preponderant de voci masculine nu numai prin chitara sa, ci si printr-un look foarte sexy. Extrem de feminina pe scena, purtand intotdeauna fuste sau rochii scurte si mulate, pantofi cu toc si unghiile lacuite, Ana Popovic a demonstrat ca talentul si autenticitatea sunt unele dintre ingredientele succesului, care au puterea de a darama orice fel de prejudecati.

         “Nu cer niciodata sfaturi privitoare la tinutele pe care le voi purta pe scena. Si chiar daca mi se ofera, nu-mi influenteaza in niciun fel deciziile”, spune Ana Popovic. “Eu o sa fiu intotdeauna fidela mie insami. Sunt diferita si sunt o femeie moderna! Si, de asemenea, sunt dovada ca o femeie nu are nevoie sa poarte palarie de cowboy si cizme pentru a fi luata in serios atunci cand canta la chitara!”, mai spune cantareata de origine sarba.

         Dupa parerea Anei Popovic, “chitara nu mai este un instrument exclusiv masculin”, desi ea este singura femeie care a fost acceptata sa insoteasca pe scena nume grele ale muzicii precum Zakk Wylde, Dweezil Zappa, Buddy Guy.

         ”Imi place sa am un look feminin, modern si stylish. Imi place moda si iubesc chitara. Iar cand realizezi un mix din toate acestea o obtii pe Ana pe scena!”, a spus Ana Popovic referitor la secretele look-ului sau din timpul show-urilor.

         Cea care a devenit revelatia blues-ului modern, Ana Popovic nu este numai o cantareata si chitarista de succes si o prezenta sexy pe scena, ci si o mama pentru care viata de familie este extrem de importanta. “Femeia moderna este o super femeie! Trebuie sa poata jongla cu toate acestea! Incerc sa incurajez si sa inspir mamele, sa le arat ca nu trebuie sa puna punct carierelor pe care le au, daca vor in acelasi timp si o familie. E adevarat ca aceasta inseamna multa munca, uneori compromisuri, iar alteori trebuie sa puna cariera in plan secund. Dar merita! Daca reusesti sa gestionezi toate acestea vei fi fericita de ceea ce ai obtinut si nu va fi nevoie sa renunti la nimic!”. 

         “Zeita blues-ului modern”, Ana Popovic, are si un sfat pentru femeile care vor sa impace viata de familie cu o cariera de succes: “Lucrul mai important decat alegerea carierei, doamnelor, este alegerea unui partener potrivit, care sa va sprijine in tot ceea ce faceti. Fara acesta totul devine imposibil!”, mai spune cantareata.   

Biletele la concertul Anei Popovic din 23 mai, de la Teatrul National Bucuresti pot fi achiziționate de pe www.vreaubilet.ro, dar și de la Casa de Bilete a Teatrului National.  

 

Search