A XVIII-a ediţie a proiectului Serile Teatrului Studenţesc este pe cale să înceapă!

Sindicatul Studenţilor din Cibernetică (SiSC- www.sisc.ro) anunţă deschiderea unei noi ediţii a festivalului naţional Serile Teatrului Studenţesc, eveniment ce va avea loc în perioada 18 aprilie- 23 aprilie 2016, la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti (CCSB). Intrarea este liberă!

Ajuns la cea de-a XVIII-a ediţie, festivalul reuneşte an de an sute de tineri pasionaţi de teatru şi tineri actori, atât profesionişti cât şi amatori. Apărut din dorinţa de a apropia tinerii de cultură şi de a aduce teatrul în viaţa lor, festivalul-concurs oferă nu numai şansa de afirmare trupelor de amatori, dar şi de perfecţionare pentru profesionişti.

Tema din acest an, „Viaţa ca o loterie”, face referire la posibilitatea oamenilor de a-şi alege singuri destinul prin hotărârile pe care le iau de-a lungul vieţii.

Pentru că deja a devenit o tradiţie, numărul de trupe pe care ne-am propus să îl aducem a crescut faţă de ediţiile precedente, ajungând la 15, dintre care 10 trupe de profesionişti şi 5 trupe de amatori. Spectacolul se va desfăşura pe parcursul a 5 zile, iar câştigătorii vor fi desemnaţi de un juriu alcătuit din personalităţi din lumea teatrului. Premierea va avea loc la Palatul Cotroceni.

Pentru mai multe informaţii despre festivalul Serile Teatrului Studenţesc, puteţi accesa site-ul nostru (www.sts.sisc.ro) sau ne puteţi contacta pe pagina noastră de facebook (www.facebook.com/sts.sisc). De asemenea, vă stau la dispoziţie şi colegii nostrii, pentru diverse întrebări.

Vlad Enache

Coordonator Serile Teatrului Studenţesc 2016

Telefon: 0769270883
Email: egeorge.vlad@gmail.com

 

 

Alexandru Bălăşoiu

Coordonator Divizie Imagine şi Promovare

Telefon: 0755503595
Email: alex.balasoiu15@gmail.com

 

Search