Nana Mouskouri, emoție sinceră și trăire autentică

“Mulțumesc publicului extraordinar din România! Concertul de la București, primul după o perioadă destul de lungă în care am fost nevoită să stau departe de scenă, mi-a adus multă bucurie în suflet. Voi continua turneul Happy Birthday Tour cu o energie specială, pentru care vă mulțumesc și abia aștept să ne reîntâlnim.” – Nana Mouskouri

Emoția, respectul și iubirea sinceră au fost elementele cheie ale spectacolului live susținut de Nana Mouskouri, care a avut loc la Sala Palatului pe 5 martie. Artista care a făcut istorie în muzică a susținut un concert sincer și emoționant, iar spectatorii au răspuns cu aceeași afecțiune.

Spectacolul susținut de Nana Mouskouri a marcat 10 ani de proiect Artă contra drog. Proiectul a fost initiat de Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film “Dracula”, președinte domnul Stoian Anghel și Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului CIADO România, președinte domnul academician Constantin Bălăceanu Stolnici. În cei 10 ani de existență, mesajul de conștientizare a pericolului reprezentat de droguri a ajuns prin acest proiect la milioane de oameni prin intermediul evenimentelor, mass media, conferințelor.

Nana Mouskouri, care este Ambasador al Bunăvoinței UNICEF, a primit pe 5 martie Diploma de Excelență pentru implicarea în lupta contra drogurilor, alăturându-se președinților de onoare CIADO, precum Julio Iglesias, Igor Bobrin, Natalia Bestemianova, David Bisbal, Joaquin Cortes. Momentul a fost unul istoric, distincția fiind acordată de președintele CIADO, domnul academician Constantin Bălăceanu Stolnici. Cele două personalități uriașe din elita muzicii și a științei au creat un moment istoric pe scena Sălii Palatului, demonstrând că spiritul viu și emoția sinceră nu au vârstă.

Search