Willy William ne aduce primul hit din 2016: “EGO”

Willy William da tonul distractiei in 2016 cu o piesa ce pulseaza energie si-ti pune corpul miscare inca de la primul beat: “Ego”.

Artistul de origine franceza, aflat acum in plina ascensiune, are o poveste cu adevarat impresionanta.

Willy a crescut intr-un satuc cu 300 de locuitori in apropierea orasului le Mans din Franta. Imprejurimile linistite erau intr-un mare contrast cu atmosfera vesnic festiva din casa lui William. Datorita mamei sale originare din Etiopia, mare fana a genului pop si a pieselor de top din Franta, dar si a tatalui sau din Guadalupe, indragostit nebuneste de funk si de ritmurile afro, Willy a dezvoltat o sensibilitate aparte pentru armonia cuvintelor (una dintre pasiunile sale fiind poezia) si un simt acut al ritmului. Alaturi de vecinul sau tobosar, a invatat autodidact sa cante la mai multe instrumente, interpretand cover-uri de la the Pixies, Smashing Pumpkins, Nirvana, Green Day sau Ace of Base. Totodata, compunea si piese pentru el pe care le prezenta pe scena diverselor festivaluri de muzica locale.

Si cu toate astea, Willy era inca departe de a lua in considerare o cariera in muzica. Pasionat de mecanica si stiinta, visul sau era sa devina inventator.

Insa, o organizatie locala a schimbat totul. L-a ajutat sa isi dezvolte calitatile de instrumentist prin diverse cursuri si i-a pus la cale primul sau turneu la varsta de doar 18 ani.

Mai apoi, fara niciun ban in buzunar, a plecat la Angers unde a ajuns sa cante pe strada unde a impresionat trecatorii.  I s-a ivit si sansa de a canta intr-un club de noapte si astfel a reusit sa stranga suma necesara pentru a pleca in  Jamaica, acolo unde s-a simtit ca acasa. Cultura, muzica, atmosfera, dansurile si spiritul locurilor i-au influentat foarte mult traiectoria muzicala.

Search