Caravana care aduce CULTURA la tine acasa

Vara asta iti insufletim serile caniculare cu filme, carti, oportunitati de angajare si multe alte surprize! Lasa-te furat de lumea fascinanta a culturii, chiar la tine in oras, cu Caravana Culturala, un proiect marca Inspire Group.

Pe 12 August incepe a doua editie a proiectului national, Caravana Culturala de film si carte din Romania, un eveniment care se va desfasura in 19 orase mici si mijlocii din Romania si care va aduce mai aproape de familia ta artistii, autorii si titlurile preferate.

Se da startul in Focsani (12 August) si apoi continua in Vaslui (13 August), Botosani(14 August), Dorohoi (15 August) si Falticeni (16 August). Ca sa afli cand va ajunge si la tine in oras Caravana Culturala, te invitam pe site-ul: http://caravanaculturala.inspiregroup.ro/.

In fiecare seara vei avea ocazia sa vizionezi un film de colectie pe marele ecran si sa castigi premii oferite de partenerii proiectului: Pur, Persil, Aqua Carpatica, Telekom, Farmec, Epson si multi altii.

In cadrul evenimentului companiile participante iti vor prezenta oferta de job-uri disponibile pentru tine si te invita sa participi la activitatile interactive desfasurate la standurile lor.

Ia-ti prietenii, familia, copiii si bunicii si fii prezent la cel mai mare eveniment din orasul tau! 

Daca vrei sa faci cunostinta cu echipa inainte de eveniment si sa pui intrebari, te asteptam pe pagina de facebook a Caravanei: https://www.facebook.com/CaravanaCulturalaInspire

Search