Spider-Man se va alătura următorului „Avengers”

Eroul Spider-Man trece printr-o altă etapă de transformare pe marele ecran ca parte a revenirii lui în  echipa Marvel mulțumită înțelegerii la care a ajuns gigantul benzilor desenate cu Sony Pictures Entertainment, care deține drepturile de autor ale personajului.

Un nou actor va fi distribuit în rolul lui Peter Parker/Spider-Man însă nu a fost luată o decizie până acum. De-a lungul celor 5 filme lansate de Sony despre Spider-Man, eroul a fost jucat de Toby Maguire în Spider-Man 1, 2 si 3, iar mai recent Andrew Garfield l-a interpretat pe Peter în The amazing Spider-Man 1 și 2.

Cu toate că Sony își păstrează drepturile financiare și creative asupra personajului, această mișcare îi permite lui Marvel să îl includă pe Spider-Man în următoarele filme din productiile  lor. Având în vedere că Marvel va transpune în peliculă seria de benzi desenate „Civil War“, programată să debuteze pe 6 Mai 2016, există probabilitatea ca Spider-Man să își facă apariția în acest film.

Potrivit lui Bob Iger, CEO al Disney, companie care deține Marvel, revenirea lui Spider-Man este o încântare pentru echipa care lucrează la filmele pline de super-eroi. Cu toate acestea, această revenire a lui Spider Man îi forțează pe cei de la Marvel să își replanifice lansările filmelor pentru a face posibilă intervenția păianjănului în mai multe filme. Thor: Ragnarok va fi amânat pentru 3 Noiembrie 2017, Black Panther apare pe 6 Iulie 2018, Captain Marvel  se mută pe 2 Noiembrie 2018, iar Inhumans a fost amânat pentru 12 Iulie 2019.

În mijlocul acestor pregătiri pentru readucerea lui Spider-Man în prim-planul filmelor cu super-eroi, Marvel pregătește și lansarea unei serii pentru Netflix care debutează cu Daredevil. De asemenea, în această primăvară așteptăm cu toții partea a doua a Avengers, care apare pe 1 Mai.

Search