Romania promoveaza turismul responsabil la cel mai mare targ de turism

Și în acest an, Rolandia este singura agenție din România care promovează turismul reponsabil în perioada 3-6 Noiembrie 2014 la World Travel Market, principalul eveniment dedicat turismului la nivel mondial din această toamnă.

Faptul că evenimentul va avea loc la Londra, locul unde Prințul Charles este acasă, reprezintă un aspect important întrucât Alteța Sa Regală a sprijinit comunitățile românești în scopul menținerii unui stil de viață tradițional, a păstrării armoniei dintre om și natură și a încurajat dezvoltarea sustenabilă. Pornind de la acestea, Rolandia a creat pachete pentru a promova dezvoltatea turismului responsabil în România.

Un element inedit din cadrul acestui eveniment îl constituie faptul că este susținut de BBC și participă nu mai puțin de 4860 de agenții de turism din Europa, America, Africa, Asia și Pacific, alături de alți 50.000 de profesioniști din industria ospitalității, miniștri, vedete de televiziune, bloggeri și presa internațională. 

La această ediție, cu numărul 35, Rolandia are ca scop promovarea pachetelor care contribuie la dezvoltarea turismului responsabil. Rolandia susține 3 principii de bază în desfășurarea activităților sale: în primul rând, conștientizarea elementelor autentice, moștenite din generație în generație, în cel de-al doilea rând, conservarea identității comunității, alcătuite din tradiții, obicieiuri, meșteșuguri ș.a.m.d. și, nu în ultimul rând, transmiterea nealterată a obiceiurilor actuale. Pornind de la aceste trei principii, Rolandia oferă o experiență inedită turiștilor ce aleg să își petreacă vacanța în România.

 

Rolandia este agenție touroperatoare, specializată pe segmentul incoming. Scopul nostru este să promovăm Romania într-un mod corect și atrăgător.  Facem aceasta prin cel mai complet portal de promovare a României în afara țării, disponibil în trei limbi: engleză, franceză și germană. Promovarea Romaniei a devenit obiectivul nostru iar turiștii ce ne-au vizitat țara, precum și experiențele inedite trăite de aceștia, reprezintă o garanție că am reușit.

Rolandia este autorizată de Autoritatea Națională pentru Turism prin licența 6725 și certificată prin sistemul de calitate ISO 9001:2008.

Mai multe detalii despre agenția de turism Rolandia pot fi accesate pe www.rolandia.eu și despre târgul WTM pe www.wtmlondon.com.

Search