“ Copii pentru copii “

Centrul Cultural pentru UNESCO “Nicolae Balcescu” impreuna cu Primaria Sectorului 4 si Fundatia Sfinx organizeaza in data de 12.04.2014 spectacolul ,,Copii pentru copii,, la Arenele Romane din Bucuresti cu incepere de la ora 15.

 

Evenimentul are scopul de a ajuta copii cu probleme sociale din cadrul Sectorului 4.

 

    Toti, in prag de sarbatoare, ne strangem in jurul familiilor noastre incercand sa avem cat mai multe din fiecare: de la darul pe care il asteptam de la Iepuras pana la masa de Paste. Copii se gandesc la copii in aceste momente, copii care au, se gandesc sa ofere si celor de langa ei din ceea ce au primit ei in viata. Ce poate fi mai frumos decat un copil care renunta la jucaria lui pentru a face un alt copil sa zambeasca. Ce poate fi mai generos decat sa renunti la o hainuta de-a ta pentru a o imbraca un copil care nu poate sa si-o permita niciodata.

   Gestul copiilor pentru copii este cu atat mai frumos si curat, pentru ca se realizeaza in preajma Sarbatorilor Pascale, cand fiecare dintre noi suntem mai buni, mai calmi, mai iubitori, mai darnici.

  Copii si tinerii care vor urca pe scena vor dona fiecare, jucarii, hainute, carti, obiecte care in casele fiecaruia exista, dar nu mai sunt folosite. Toate aceste obiecte sunt utile altor copii, toate aceste obiecte uitate putem sa le reanimam daruindu-le altor copii care chiar au nevoie de ele si nu si le pot cumpara. Cadourile vor fi oferite copiilor defavorizati din Sectorul 4.

  Vor urca pe scena Arenelor Romane copii si tineri care locuiesc sau activeaza pe raza Sectorului 4.

  Vor exista zone special amenajate in sala si persoane din cadrul Centrelor de profil, care vor primi si colecta obiectele donate, obiecte care vor ajunge in Centrele din Sectorul 4, Centre create pentru ajutorarea copiilor cu probleme sociale.

Vor fi invitati la specatcol copiii Centrelor Sociale din Sectorul 4, acestia fiind si beneficiarii obiectelor stranse in cadrul spectacolului. O parte din obiectele donate, vor fi date direct copiilor defavorizati care vor fi prezenti la locatie.

 

In fiecare an sarbatorim Pastele, insa de fiecare data ne bucuram de venirea lui ca si cand ar fi prima oara, asteptand cu emotie sa luam Lumina Invierii.
Pastele este sarbătoarea Luminii şi a speranţei pentru toti. Si pentru cei bogati si pentru cei saraci.

 De Paste cu totii ne dorim sa fim mai intelegatori, mai iertatori, mai darnici, dorind sa fim alaturi si de cei ce nu au.
Pastele este un moment de apropiere si de comuniune cu toti cei ce ne inconjoara. Sa ne gandim si la cei care nu au!

Haideti, sa fim cu totii mai darnici!

  • Data spectacolului: 12 aprilie 2014

 

  • Ora inceperii spectacolului: 15:00

 

  • Ora incheierii evenimentului: 19:00

 

  • Locatia: Arenele Romane – sala acoperita si inclzita, capacitate 3.000 persoane, scena complet utilata cu sunet de inalta performanta, lumini profesionale inteligente, ecrane,
  •  

Va asteptam cu mic cu mare la un spectacol realizat cu scopul de a ne invata proprii copii sa fie mai buni, mai darnici, sa-si iubeasca aproapele si sa-l ajute, intr-un cadru frumos, veniti cu copii la „Copii pentru Copii”!

 

Pentru informatii: tel: 021.335.34.80; 81; 82

 

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

spectacolul ,,Copii pentru copii,,

Search