10-motive-sa-mergi-la-targul-de-nunti-ghidul-miresei-februarie-2014

Între 21 și 23 februarie 2014, în Cupola Romexpo din Centrul Expozițional Romexpo, va avea loc a XI-a ediție a Târgului de nunți Ghidul Miresei.

Ai cel puțin 10 motive pentru care nu trebuie să ratezi Târgul de nunți Ghidul Miresei Februarie 2014!

  1. Este cel mai mare târg de nunți din România datorită suprafaței de expunere de aproape 10.000 de mp.
  2. Ediția de iarnă 2014 prezintă cea mai complexă ofertă de nuntă care te va scuti de nenumărate zile de căutări pe internet sau multe săptămâni petrecute în magazine; peste 300 de firme din domeniu îți vor expune cele mai tentante oferte pentru noul sezon.
  3. Vei avea ocazia să îți alegi rochia sau costumul de mire din timp și din cele mai noi colecții eliminând astfel așteptarea și emoția provocată de lichidările de stocuri.
  4. Este pentru prima oară când la un târg de nunți sunt prezente peste 10 firme cu oferte pentru costumul de ceremonie.
  5. Ți-am pregătit multe suprize, concerte, cadouri, concursuri din oră în oră, Tombola Ghidul Miresei și premii în valoare de peste 10.000 euro.
  6.  Peste 55 de firme cu oferte rochii de mireasă și ocazie; peste 90 de saloane de nuntă și restaurante; la fel de multe agenții de decorațiuni, oferte pentru de accesorii de nuntă, foto – video, muzică și tot ce ține de organizarea unei nunți.
  7. Târgul are loc în Cupola Romexpo, într-o zonă centrală și ușor accesibilă transportului.
  8. Ai și opțiunea de a alege servicii sau oferte exotice și inedite de la papioane de sticlă la decor cu pești.
  9. Orice model de rochie, costum, verighetă, invitație sau propunere de decor, poate fi 100% personalizat și adaptat bugetului tău, atâta timp cât te implici activ în discuțiile cu expozanții.
  10. Pe scena Târgul Ghidul Miresei din Cupola Romexpo București vor susține concerte cele mai populare trupe și cele mai în vogă vedete din domeniu. Îi vei putea contracta direct în cazul în care îți dorești cea mai completă ofertă muzicală pentru nunta ta.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și detalii despre ediția de iarnă 2014 a Târgului de nunți Ghidul Miresei vă invităm să ne urmăriți pe pagina www.facebook.com/GhidulMiresei sau pe www.twitter.com/GhidulMiresei.

Mai multe informații despre program, bilete, firmele și ofertele prezentate de acestea la târg regăsiți și pe www.TargulGhidulMiresei.ro la categoriile aferente.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.  

 

Search