JOSÉ CARRERAS, aplaudat indelung la Bucuresti!

     Cel mai cunoscut tenor al zilelor noastre a concertat duminica, 15 Decembrie 2013 la Romexpo, (Pavilion Central), pentru prima oara intr-o Gala de Craciun, oferindu-le tuturor spectatorilor o amintire extraordinara! José Carreras a fost acompaniat de invitata sa speciala – soprana Natalia Ushakova, de Orchestra Nationala Radio si Corul Academic Radio, intregul concert derulandu-se sub bagheta celebrului sau nepot – dirijorul David Gimenez Carreras.

 

     Un public extrem de numeros si foarte entuziast a asistat duminica seara la spectacolul oferit de celebrul tenor impreuna cu invitatii sai, pregatiti la cel mai inalt nivel artistic. Intr-un decor de poveste, spectatorii au putut asculta piese specifice sarbatorilor de iarna dar si bucati muzicale celebre precum „The Impossible Dream” din „Man of La Mancha”, „Traviata”, „Roso – Pel Teu Amor”, „Passione” si multe altele… 

 

     Orchestra Nationala Radio si Corul Academic Radio au avut o prestatie magistrala, fiind intens aplaudate de public dar si de insusi marele tenor! Una dintre cele mai noi stele ale muzicii de gen, soprana Natalia Ushakova, s-a bucurat de aplauze furtunoase din partea publicului, in special atunci cand a cantat o strofa din „Silent Night” in limba romana! Aceasta a uimit si prin vestimentatia sa, purtand doua rochii superbe, una neagra si una rosie, completand intregul tablou prin senzualitate, rafinament, eleganta si mister. Fiind o Gala de Craciun, din repertoriu nu au lipsit „White Christmas”, „Adeste Fideles”, “Have Yourself a Merry Little Christmas”, „Ave Maria” interpretate in engleza, spaniola, germana, franceza. Spectatorii au apreciat foarte mult si colajul muzical de colinde celebre, precum „Jingle Bells” si „We Wish You a Merry Christmas” rasplatind Orchestra Nationala Radio si Corul Academic Radio cu aplauze si ovatii.

 

     Artistii au comunicat foarte bine cu publicul, acesta ridicandu-se in picioare aproape dupa fiecare bucata muzicala interpretata. Pe langa aplauze frenetice, artistii au primit si o multime de buchete de flori. Spre sfarsit, o serie de bisuri au ridicat din nou in picioare publicul roman. Acesta a aplaudat indelung „I’ll be home for Christmas”, „Non ti scordar di me”, „O mio babbino caro”, si, desigur, binecunoscuta partitura „Brindisi“ din „La Traviata“, care a incheiat festiv seara de 15 decembrie 2013.

 

     „Un concert extraordinar! A fost o ocazie unica sa fii in sala in care un talent atat de mare precum Carreras a performat!”, „A fost pentru prima oara cand am asistat la un asa concert si trebuie sa recunosc ca mi-a placut foarte mult. As vrea sa mai vad si alte concerte de-ale acestui mare tenor!”, „Ii multumesc fiicei mele pentru aceasta bucurie muzicala pe care mi-a facut-o. Maestrul Carreras este unic!”, acestea fiind doar cateva dintre declaratiile spectatorilor.

 

~~Gala de Craciun cu JOSÉ CARRERAS a avut loc pe 15 Decembrie 2013 la Bucuresti – Romexpo (Pavilion Central) si a fost un eveniment organizat de Project Events. Parteneri media: Prima TV, Magic FM, Forbes, Ring, Catavencii, Zile si Nopti, Sunete, VIP, Stop To Shop, Bucharest NihgtLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, InfoMusic.ro, ADPM.ro, 220.ro, Ziare.com, Orasulm.eu, eComunicate.ro, Indoor Media, Reteaua Info-Sanatate, Cocor Media Channel, Carpat Guard, Spard Team, Silva. Masina oficiala a evenimentului a fost oferita de Automobile Bavaria Group.~~

 

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro  

 

FOTO: Alin Craciun

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

 

 

 

 

 

Search