Muzica romaneasca suna bine cu oameni ca Nerub

Nerub se ocupa de productie muzicala, iar vineri, 8 noiembrie, si-a lansat albumul de debut, “Untitled Journey 01” in clubul Colectiv din capitala. Acest eveniment constituie ce-a de-a doua lansare a materialului, dupa cea din Cluj, oras in care Nerub a activat in ultimii 2 ani.

Echipa InOras.ro a fost prezenta la acest eveniment unde am avut ocazia sa-i vedem pe Kazi Ploae, Afo, Bean MC, Vali Umbra, Power Pe Vinil si Andri Vj (Subcarpati) jucandu-se in universul productiilor lui Nerub. Am avut ocazia sa ascultam piese precum “Cod rosu”, “Cristi mic si Cristi mare”, “Atat de personal”, “E suflet in aparat” sau “Super dinamita” intr-o reinterpretare peste instrumentalele lui Nerub.

Petrecerea a inceput si s-a incheiat cu o selectie extraordinara de piese pusa de Power Pe Vinil, dj-ul trupei Subcarpati, care a completat acest eveniment deosebit la care am avut placerea sa fim prezenti.

Felicitam organizatorii acestui eveniment si, binenteles, pe Nerub pentru prestatie. Viitorul muzicii romanesti suna bine. Iar pe voi va invitam sa ascultati gratuit albumul lansat de artist: soundcloud.com/nerub/sets/uj01.

Fotografie: Bogdan Catalin Cazacioc

Search