TROOPER suplimenteaza biletele meet & greet pentru concertul din 19 octombrie

TROOPER suplimentează biletele din categoria meet & greet pentru concertul din 19 octombrie

 

Ca urmare a mesajelor insistente prin care prietenii formaţiei au solicitat creşterea numărului de bilete “meet & greet” TROOPER anunţă o suplimentare pentru această categorie. Cele câteva zeci de bilete suplimentare se vor găsi începând de astăzi pe www.biletoo.ro, www.blt.ro şi www.eventim.ro.

 

 

 

10 dintre cei care au bilete din categoria Meet & Greet pentru concertul Trooper din 19 octombrie vor urca pe scenă şi vor cânta o piesă în show-ul de lansare al albumului Atmosfera. Aceştia vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor afla dacă se află printre cei norocoşi chiar în cadrul sesiunii de autografe din ziua evenimentului.

 

 

Iar 10 dintre cei prezenţi la concertul Trooper din 19 octombrie vor ajunge gratis la showul Scorpions, care va avea locla Romexpoîn decembrie. Aceştia vor fi desemnaţi prin tregere la sorţi, în seara lansării albumului “Atmosfera,” şi vor câştiga o invitaţie dublă.

 

În urna din care se va face extragerea vor fi colectate părţile detaşabile de la toate biletele valide, indiferent de categoria de preţ. Cei 10 câştigători vor primi o invitaţie valabilă pentru 2 persoane, la concertul Scorpions, organizat de Project Events (www.projectevents.ro). Acesta va avea loc pe 14 decembrie în Pavilionul Central dela Romexpo. 

 

La acelaşi concert, Affliction, partenerul oficial al formaţiei Trooper, pune la bătaie 2 tricouri, ce vor fi acordate tot prin tragere la sorţi.

 

Concertul ce marchează lansarea discului „Atmosfera,” este programat pe 19 octombrie, ora 20:00,la Turbohalle, în Bucureşti. Rezultat al unei munci de doi ani, „Atmosfera” este chintesenţa a tot ce înseamnă în acest moment o formaţie rock matură, cu experienţă şi in acelaşi timp foarte fresh. Experienţa de 18 ani a celor cinci rockeri, creativitatea, profesionalismul şi inventivitatea lor constituie argumentul forte al faptului că „Atmosfera” va reprezenta atât pentru repertoriul discografic al formaţiei, cât si pentru rock-ul românesc un moment de vârf. Pentru concertul de lansare sunt deja pregătite o mulţime de surprize. Aşadar, lăsaţi-vă surprinşi de „Atmosfera” creată de Trooper.

 

Tot în cadrul concertului de la Turbohalle vor răsuna pentru ultima oară live cele mai iubite piese din repertoriul Trooper! Alin Dincă (Coiotu’), solistul formaţiei, a anunţat printr-un mesaj video faptul că, la concertul din 19 octombrie va cânta pentru ultima oară live “Strigăt”, “Tari ca munţii,” “Amintiri” sau “Doar a mea,” piese ce au contribuit fundamental la consacrarea şi succesul formaţiei.

 

 

 

Preţ bilete:

Categoria Guitar Clinic – 40 lei – include meet and greet + CD album nou +
guitar clinic (o ora) cu Balaurul şi Laurentiu – sold out

Categoria Meet And Greet – 20 Ron – include meet and greet + CD

Bilet general  – 10 Ron

 

Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.biletoo.rowww.blt.ro şi www.eventim.ro

 

Sâmbătă se vor vinde doar bilete pentru acces general, exclusiv la Turbohalle. 

 

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics. 
 

 

Search