Spectaculoase pregătiri pentru Gala Aniversară PETRE GEAMBAŞU

Pregătirile pentru Gala aniversară PETRE GEAMBAŞU – 50 de ani de carieră se derulează, chiar sub atenta îndrumare a artistului, care este, potrivit Ancăi Ţurcaşiu: „un profesor exigent şi în acelaşi timp generos în a-şi împărtaşi experienţa şi cunoştinţele”. Îndrăgita artistă, care face parte din „Petre Geambaşu Show Band” şi care va fi prezentă pe scenă în seara de 29 octombrie, alături de Doina Spătaru şi invitaţii speciali Paula Seling şi Călin Geambaşu, completează: „Pentru mine Petre Geambaşu înseamnă, in primul rând un artist care emană în jurul său un exemplu de profesionalism şi, nu în ultimul rând, un prieten adevărat, un OM pe care te poţi baza şi la bine şi la greu!”

 

Şi Doina Spătaru a ţinut să evidenţieze meticulozitatea cu care se desfăşoara pregătirile pentru Gala jubiliară, programată pe 29 octombrie: „Petre Geambaşu lucrează cu fiecare dintre noi cu o răbdare şi o satisfacţie inimaginabilă”.

 

Mărturisirile despre PETRE GEAMBAŞU au fost completate şi de binecunoscutul realizator TV, Titus Munteanu: „ca muzician este excepţional , iar ca şef de orchestră impecabil; este o voce despre care de multe ori ai impresia că n-are limite ca ambitus, dar şi ca exprimare, în orice gen de muzică. Şi, pe lângă toate acestea, mai are şi un băiat la fel de talentat, la care ţin foarte tare,” a adăugat Titus Munteanu, referindu-sela  Călin Geambaşu. Acesta va fi, desigur, prezent în spectacolul aniversar, iar pe scenă va evolua atât solo, cât şi în duet cu tatăl său.

 

Nume simbol al generaţiei de aur a muzicii uşoare româneşti, PETRE GEAMBAŞU va oferi publicului, alături de orchestra care îi poartă numele, în formula actuală format mare (44 persoane),  un eveniment pe măsura ocaziei jubiliare: “Pregătim un spectacol de elită, complex şi impozant, care va dura mai bine de două ore, cu orchestra ce a pregătit un repertoriu deosebit şi cu invitaţi speciali: Paula Seling şi Călin Geambaşu”, spune artistul.

 

Pentru publicul din România spectacolul aniversar din 29 octombrie înseamnă şansa de a asista la un show de excepţie şi de a vedea în acţiune formula de succes care, din 1978 încoace a cucerit, sub atenta îndrumare a maestrului PETRE GEAMBAŞU, spectatorii din Germania, Spania, Polonia, Emiratele Arabe, Rusia, Elveţia, Turcia, Finlanda, Suedia, SUA şi a fost punctul de atracţie pentru seri de neuitat în nenumărate croaziere de lux.

 

De mai bine de 7 ani Orchestra „Petre Geambaşu Show Band” este prezentă şi în platoul îndrăgitului spectacol TV „Dansez Pentru Tine”. În formula actuală a Orchestrei Petre Geambaşu sunt prezenţi câţiva instrumentişti cu care artistul a plecat la drum, cu mai bine de 25 de ani în urmă, alături de o nouă genearţie de instrumentişti performanţi. Petre Geambaşu subliniază că „prietenia, disciplina, calitatea repertoriului sunt valorile fundamentale care au asigurat continuitatea şi succesul acestui proiect”.

 

Pentru spectacolul aniversar din 29 octombrie dela Sala Palatuluise pun în vânzare următoarele categorii de bilete:

Categoria 1 –  120 lei

Categoria 2 – 100 lei

Categoria 3 – 80 lei

Categoria 4 – 60 lei

Categoria 5 – 40 lei

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsescla Unirea ShoppingCenter (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevarul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro şi  www.blt.ro.

 

 

 

Search