Deschiderea stagiunii 2013-2014 la Teatrul Mignon

 

Teatrul Mignon, cel mai nou teatru independent din Bucureşti, este pregătit să-şi întâmpine publicul peste câteva zile! Un spaţiu intim şi elegant, repertoriu de calitate, actori tineri şi talentaţi pe care suntem încântați să vi-i prezentăm, actori consacraţi pe care suntem onorați să-i avem pe scena noastră şi o echipă entuziastă vă aşteaptă la Mignon în stagiunea 2013-2014! 

Luna octombrie va prilejui întâlnirea sau reîntâlnirea cu Răzvan Vasilescu, Marius Bodochi, Monica Davidescu, Dan Tudor, Amalia Huţan, Ştefan Ruxanda, Lari Giorgescu  – vă oferim doar câteva nume – şi va aduce pe scenă multe titluri în premieră. Publicul se va delecta cu un repertoriu variat, de la dramaturgi români clasici şi moderni – I.L. Caragiale, Ion Băieșu, Dumitru Solomon – la dramaturgi contemporani de pe meleaguri străine, jucați și premiați la nivel internațional – Jean-Pierre Dopagne.

Deschiderea stagiunii va avea loc sâmbătă, 5 octombrie, ora 19:30 cu premiera spectacolului „Vorbe, vorbe, vorbe…”, pe texte de Dumitru Solomon, în regia Deliei Nartea. La avanpremiera din vară tinerii actori Luminiţa Bucur, Oleg Apostol şi Alexandru Sinca s-au bucurat de un real succes la public şi suntem siguri că acest spectacol va avea viaţă lungă la Mignon. A doua reprezentaţie va avea loc pe 18 octombrie.

Duminică, 6 octombrie, ora 19:30 Ştefan Ruxanda joacă în „Ce-ar fi dacă ar fi”, declarat Cel mai bun one man show al ediţiei 2013 a Galei Star. Un spectacol de teatru, dans, pantomimă şi improvizaţie cu publicul, în care personajul, un artist al unui timp suspendat, încearcă să-şi îndeplinească menirea sa fundamentală: de a aduce un zâmbet pe chipul privitorilor, de a lumina şi bucura sufletele oamenilor care s-au oprit să-l vadă.

Marţi, 8 octombrie, ora 19:30 va avea loc prima reprezentaţie a spectacolului „Moftul român” din această stagiune. Lari Giorgescu, excepţional în acest recital modern realizat pe textele consacrate ale lui Caragiale, tocmai s-a întors de la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, unde a jucat spectacolul de două ori, la rugămintea organizatorilor, pentru că cererea de bilete a fost foarte mare. Îl veţi putea revedea la Mignon şi pe 22 octombrie.

Marius Bodochi şi Dan Tudor vor juca la Mignon „Taxi blues” de Ana Maria Bamberger pe 9, 19 şi 27 octombrie. Dan Tudor semnează regia acestui spectacol în care imaginează o dilemă în ritm de blues pentru personajul interpretat de Marius Bodochi: „să joci Lear” în România sau „să fii Lear” în Germania? Cei doi actori dialoghează, cântă, dansează, provoacă hohote de râs şi emoţii profunde, cu o mare artă a gradării stărilor, până la finalul surprinzător.

Vom reveni cu detalii despre celelalte evenimente şi premiere ale lunii octombrie.

Din această toamnă spectacolele Teatrului Mignon încep la ora 19:30 şi au preţuri cuprinse între 30 şi 40 de lei.

Rezervări la contact@teatrulmignon.ro

Bilete online pe www.iabilet.ro

 

 

Te aşteptăm la Mignon, locul unde teatrul se întâlneşte cu tine, spectatorul în aşteptarea regăsirii.

„a juca Lear în România” şi „a fi Lear în Germania”

Adresa: Hristo Botev nr.1

Contact:

Daniela Plopeanu

PR Manager

Teatrul Mignon

Tel. 0728291966

E-mail: daniela.plopeanu@teatrulmignon.ro

contact@teatrulmignon.ro

www.facebook.com/TeatrulMignon

 

 

Search