Ceainaria ArCub

Un nou spaţiu boem şi cochet îşi deschide porţile în Centrul Capitalei! Începând de azi, iubitorii de ceai – şi nu numai – sunt aşteptaţi la Ceainăria ArCuB, din Str. Batişte nr. 14.

Vă invităm în foaierul Sălii ArCuB, în care am amenajat un salon intim şi primitor pentru iubitorii de cultură, care se pot bucura, la un ceai, de momente de linişte şi relaxare, împreună cu prietenii.

Aici, puteţi descoperii în detaliu “Povestea Ceaiului” – de la ceremoniile spirituale budhiste, legate de plantele scăldate în apă fiartă, până la evenimentul social, monden născut în secolul 18, sub denumirea de “Five o’ clock”.

Pentru cei care-şi rezervă o „ceaşcă de răgaz” oferta este vastă şi spectaculoasă: „Ceaiul Geisha”, „Ceaiul Împăraţilor”, „Ceaiul Nopţilor în Paris”, combinaţii aromate cu muguri de bambus, petale de trandafir şi bucăţi de piersică, ceaiuri albe şi negre, servite după ritualuri japoneze sau direct din pitorescul samovar rusesc, infuzii exotice – energizante ori relaxante. Toate sunt reunite într-o elegantă „scenă” a delectării simţurilor.

În plus, pe lângă arome şi gusturi aparte, aici puteţi descoperi permanent noutăţile din agenda culturală a Capitalei; este un spaţiu agreabil de întâlnire cu prietenii şi – de ce nu ? – cu personalităţi din lumea artistică.
Pagina de Facebook ArCuB: https://www.facebook.com/ArCuB.Bucuresti?fref=ts
Pagina de Facebook Ceainaria ArCuB: https://www.facebook.com/CeainariaArCuB

Search