Madame Lucie lanseaza „Le macaron au naturel”

Primele macarons din Romania cu ingrediente exclusiv naturale

 

La Madame Lucie, toamna aduce o premiera pentru iubitorii de macarons: cel mai colorat si parfumat desert frantuzesc isi rafineaza reteta, integrand arome si coloranti exclusiv naturali. Madame Lucie devine, astfel, primul producator local de macarons si printre putinii din lume care folosesc doar ingrediente naturale.

 

In urma cu trei ani, Madame Lucie aducea in Romania, pentru prima data, celebrele macarons frantuzesti. De atunci si pana in prezent, in laboratorul din Bucuresti nu au contenit sa apara ideile apetisante si deserturile pe masura: macarons cu arome inedite, cupcakes, torturi delicioase, toate realizate cu cele mai bune ingrediente si dupa retete unice Madame Lucie.

 

Les macarons multicolore, cu gust intens si parfumat, au devenit compania perfecta pentru o ceasca de cafea, un ceai aromat sau o sampanie fina. Madame Lucie a creat, inca de la inceput, o reteta perfect echilibrata, cu o textura placuta, folosind ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate. Dar pentru ca un desert nu merita sa fie altfel decat exceptional, aromele si culorile naturale desavarsesc reteta originala a doamnei Lucia. Testate si savurate de cunoscatori francezi, noile macarons sunt disponibile incepand din septembrie in boutique-urile Madame Lucie din Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Ploiesti.

 

De ce este special le macaron Madame Lucie?

 

Pudra de migdale fina, adusa din Franta, albusul din oua proaspete, smantana produsa la o ferma din Romania, special pentru cremele macarons, sunt cateva din ingredientele care compun reteta unica Madame Lucie.

Cu un gust mai intens ca oricand, noile macarons au arome obtinute prin extractie din plante sau fructe proaspete: petale de trandafir, piersici, caise, ceai verde matcha, mango, fructul pasiunii. Culorile vii sau delicate provin din pigmenti de culoare ai plantelor sau din elemente care se gasesc in stare naturala: betacaroten din plante si fructe, clorofila din plante, carbune, extract de carmin, extract de paprika etc.

 

Peste 20 de sortimente savuroase

 

Incepand din septembrie, amatorii pot alege din peste 20 de sortimente de macarons Madame Lucie, impartite in doua game de produse. In gama clasica se regasesc arome apetisante de ciocolata neagra din sumatra, trandafir, zmeura, fistic, vanilie, lamaie, cafea braziliana, cocos si ciocolata-banana. Colectia gourmet aduce noi combinatii rafinate: trufe si nuca, ispahan, piersici si caise, mango si fructul pasiunii, yuzu si menta, portocale rosii si ghimbir, dar si noi arome florale: bergamota, flori de portocal si irezistibila iasomie.

 

 

 

Pentru ca este primul producator local de macarons cu arome si coloranti naturali, si printre putinii din lume care au atins acest standard, Madame Lucie isi schimba semnatura, devenind, din aceasta toamna: „Le macaron au naturel”.

 

Pentru alte noutati de la Madame Lucie, accesati site-ul www.madamelucie.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/MacaronsMadameLucie.

 

 

 

 

Search