OTTAWAN aduce hitul „Hands Up” la Bucureşti pe 8 noiembrie

Formaţia OTTAWAN, precursor legendar al curentului disco-dance, ajunge în premieră în România pe 8 noiembrie. Duetul a stârnit febra disco în Franţa, şi a dus apoi fiorul în lumea întreagă, cu hitul cu nume predestinat – „D.I.S.C.O” –, dar şi cu foarte îndrăgitele „HANDS UP” şi „T’ES OK”.  

 

 

Întâlnirea cu formaţia care a făcut legea pe ringurile de dans la îneputul anilor “80 va însemna o ploaie de hituri. OTTAWAN aduce în premieră la CinemaPatria, toate şlagărele pe care ai dansat, pe care le-ai fredonat, şi care ţi-au încântat adolescenţa, într-un spectacol electrizant, în care vei redescoperi magia inconfundabilă a epocii disco-dance. Din programul serii, care se va desfăşura sub emblema „Discoteca ’’80” nu vor lipsi „D.I.S.C.O,” „Hand Up,” „T’es ok,” „Crazy Music” ori „Shalala Song”. 

 

OTTAWAN este prima formaţie disco de origine franceză, iar identitatea sa este sinonimă cu destinul artistic al carismaticului solist Jean Patrick (Baptiste). Întemeiată la sfârşitul anilor “70, trupa a pătruns repede în topurile europene, cu piesa de debut, “D.I.S.C.O”.  În1981 afost rândul hitului “Hands Up” să pună stăpânire pe primele poziţii ale clasamentelor muzicale. Piesa a ajuns până în Noua Zeelanda, unde a rămas pe locul 1 timp de 8 săptămâni. Şi piesa “You’re ok” (T’es ok) a făcut istorie, în Franţa ea situându-se şi în prezent în topul celor mai bine vândute melodii ale tuturor timpurilor.

 

Pentru concertul  OTTAWAN sunt în vânzare 4 categorii de bilete:

 

VIP – 250 lei ( întâlnire şi poză cu artistul, CD  & afiş cu autograf)

Categoria 1 – 200 lei

Categoria 2 – 150 lei

Categoria 3 – 100 lei

 

 

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevarul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.rowww.bilete.ro şi www.myticket.ro

 

Search