La cererea publicului, inca o reprezentatie JULIO IGLESIAS 26 Octombrie, Sala Palatului Bucuresti

Luna octombrie 2013, va fi dedicata in totalitate unuia dintre cei mai mari artisti din istoria muzicii universale. Asteptat, de publicul din Romania cu entuziasm, pentru concertul programat la Sala Palatului din Bucuresti pe 24 octombrie, artistul Julio Iglesias si-a prelungit vizita la Bucuresti pentru a onora invitatia organizatorilor de a satisface cererea mare a publicului, cu o noua reprezentatie.

 Astfel, muzica celui mai popular artist al tuturor timpurilor va rasuna timp de doua ore la Sala Palatului si in data de 26 octombrie, incepand cu orele 19:00. In acompaniamentul orchestrei sale, Julio Iglesias ii va incanta pe spectatorii de la Sala Palatului cu un repertoriu variat din care nu vor lipsi celebrele tangou-uri animate de cuplul de dansatori profesionisti dar si cele mai indragite melodii de pe mapamond. Cele doua concerte de la Bucuresti fac parte din turneul mondial 2013 al artistului, dupa o serie de reprezentatii sustinute in Mexic, urmate pana la sfarsitul lunii decembrie de alte concerte uriase in Hong Kong si Indonesia.

”Sunt  multumit de faptul ca am obtinut acordul unui nou concert Julio Iglesias, favorabil numarului foarte mare de spectatori dornici sa asiste la un astfel de eveniment. Am optat pentru Sala Palatului pentru ca tin foarte mult la calitatea sound-ului. De aceasta data va garantez ca va fi deosebit.” – a declarat domnul Pepino Popescu organizatorul concertului.

In cei 45 ani de cariera, Julio a primit 2600 de discuri de aur si platina. A sustinut peste 5000 de concerte in peste 600 de orase din intreaga lume, si mai mult de 60 de milioane de spectatori l-au vazut performand live. Julio Iglesias a vandut peste 300 milioane exemplare ale celor 80 de albume lansate in intreaga lume, incluzand versiunile originale in mai multe limbi, compilatii si albume live, ce l-au facut a fi artistul latino cu cele mai mari vanzari de albume din istorie. Recunoscut  de Guinness Book of Records , in 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodata de aceasta institutie, Julio este artistul care a cantat si inregistrat melodii in cele mai multe limbi din istoria muzicii.

Va reamintim ca biletele pentru concertul Julio Iglesias din 24 octombrie la categoria a IV-a si VIP au fost epuizate, ramanand locuri disponibile pentru  categoriile cu preturi intre 250 – 390 Ron , iar pentru cel de-al doilea concert (26 octombrie) biletele au fost puse in vanzare si sunt disponibile la toate categoriile de pret dupa cum urmeaza: VIP-500 Ron, cat. 1- 390 Ron, cat. 2- 290 Ron, cat. 3- 250 Ron si cat. 4 – 200 Ron.

Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu, magazinele EuroGSM  din Unirea Shopping Center – parter (aripa centrala), zona Dorobanti – B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, zona Lujerului în incinta Hypermarketului Cora Lujerului, la Sala Palatului și online pe WWW.VREAUBILET.RO

Search