Petrece Craciunul in compania inegalabilului Jose Carreras!

     Anul acesta maestrul revine in Bucuresti sa petreaca o seara magica de Craciun alaturi de fanii sai. Celebrul tenor va transforma Pavilionul Central de la Romexpo in seara de 15 decembrie in Casa lui Mos Craciun, oferind fiecarui roman cadouri muzicale unice precum: ’’White Christmas’’, ’’O Holy Night’’, ’’Let It Snow’’ si multe altele.

 

      Dupa ce anul trecut, Sala Palatului a fost neincapatoare pentru toti fanii care au dorit sa il asculte live pe Jose Carreras, anul acesta, la Romexpo in Pavilionul Central, maestru revine sa sustina o adevarata Gala de Craciun pentru toti romanii iubitori de traditie si muzica de calitate.

 

      Cu modestie, eleganta si simplitate, Jose Carreras cucereste de fiecare data publicul de la primele acorduri, public care i-a ramas alaturi in cei peste 40 de ani de cariera.

 

     José Carreras s-a nascut pe 5 decembrie 1946 in Barcelona, Spania, iar 28 de ani mai tarziu dupa interpretarea rolului Pinkerton din ’’Madama Butterfly’’ de la New York City Opera este ovationat si adulat atat de public cat si de critici.

      

      José Carreras cucereste si ultimii sceptici ca fiind unul din ’’Cei trei tenori’’, alaturi de Placido Domingo si Luciano Pavarotti, cu care incepe in 1990 o serie de concerte foarte populare ce continua pana in 2003 cand Luciano Pavarotti datorita unor probleme de sanatate se retrage.

 

      Cariera sa cuprinde peste 60 de roluri interpretate pe marile scene muzicale ale lumii, dar si inregistrari cu mari artisti ce au performat in afara ariei muzicii clasice: Diana Ross, Klaus Meine, Charles Aznavour, Sarah Brightman si multi altii.

 

      Pentru marele tenor Jose Carreras, viata nu a fost simpla. Diagnosticat cu leucemie, tenorul dovedeste lumii intregi ca are o  personalitate puternica, luptand si invingand aproape miraculos boala, iar din 1988 dupa recuperarea sa, José Carreras infiinteaza ’’Fundatia Internationala José Carreras pentru lupta impotriva leucemiei’’. Dupa infiintarea fundatei aloca timp pentru strangerea de fonduri, organizand din 1995 gale live la televiziunea din Leipzig, reusind sa stranga pana in prezent din donatii peste 71 de milioane de euro.

 

      La toate marile concerte, maestrul are invitati speciali. Anul acesta pe scena amenajata in Pavilionul Central din Romexpo, Jose Carreras va fi acompaniat de Orchestra Nationala Radio condusa de David Gimenez.  Marii tenori ai lumii au ales sa colaboreze constant cu dirijorul David Gimenez, fiind aplaudat pe marile scene alaturi de Jose Carreras, Placido Domingo, Roberto Alagna, Angela Gheorghiu si multi altii.

 

      Alti invitati de seama ai inegalabilului Jose Carreras sunt membrii Corului Radio. Corul Radio si Orchestra Nationala Radio sunt prezente nelipsite din concertele pe care marii tenori ai lumii le sustin in Romania, ultimul exemplu fiind prezenta lor pe scena alaturi de Andrea Bocelli.

 

     Fiecare seara petrecuta in compania lui José Carreras este unica si speciala, dar concertele sale de Craciun aduc lumina, bucurie si incantare celor ce au norocul sa asculte live celebrele melodii: ’’White Christmas’’, ’’O Holy Night’’ sau ’’Let It Snow’’ interpretate unic de inegalabilul Jose Carreras.

 

     Pentru Gala de Craciun  din 15 decembrie toate locurile vor fi pe scaune. Preturile biletelor sunt urmatoarele:

–          650 lei (categoria VIP)

–          500 lei (categoria 1)

–          400 lei (categoria 2)

–          300 lei (categoria 3)

–          250 lei (categoria 4)

–          200 lei (categoria 5)

–          150 lei (categoria 6 – vizibilitate redusa)

 

     Daca doresti sa il asculti live pe José Carreras,  biletele pentru spectacolul din 15 decembrie se vor pune in vanzare de azi, 12 septembrie si pot fi achizitionate doar din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Sala Palatului, Librariile Adevarul, Magazinele Flanco, Libraria Eminescu, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Magazinul Biletfan – statia de Metrou Unirii 1. Pentru cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BILET.ro si BLT.ro

 

Concertul „José Carreras Live la Bucuresti” este un eveniment organizat de Project Events.

 

https://www.youtube.com/watch?v=SZdaB6BDyz4

 

Search