Star Management lanseaza ON AIR MUSIC AWARDS

Star Management premiaza unii dintre cei mai importanti oameni ai industriei muzicale romanesti in cadrul Galei ON AIR MUSIC AWARDS, eveniment unic in Romania, ce va avea loc pe 15 aprilie 2013, in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti.  

Initiativa Star Management porneste din dorinta recunoasterii si aprecierii celor mai insemnate personalitati ale scenei muzicale romanesti, ce au o reala si substantiala contributie pentru promovarea acesteia, in tara si in strainatate. Gala ON AIR MUSIC AWARDS aduce impreuna pe covorul rosu artisti, producatori, regizori, tehnicieni si alti reprezentanti de seama pentru industria muzicala romaneasca.  

 „Prin initiativele sale, Star Management isi doreste sa sustina, sa promoveze si chiar sa formeze profesionisti in industria muzicala romaneasca. De la bun inceput ne-am propus sa punem accent pe calitate, si nu pe cantitate”, a declarat Zoli Toth, fost membru al trupei SISTEM si Managing Partner al Star Management.  

Gala ON AIR MUSIC AWARDS este cu adevarat semnificativa pentru industria muzicala romaneasca, intrucat pune in lumina cei mai importanti ambasadori ai acesteia si recunoaste meritul tuturor reprezentantilor antrenati in promovarea valorilor si calitatii muzicii romanesti

Star Management este o companie infiintata in anul 2004 de Anca Lupes si Zoli Toth. In cei 9 ani de existenţa, compania a lansat primul site de booking online din Romania (ImpresarOnline), primul concurs privat de compozitie din Romania (Battle Of Songs), primul curs privat de Impresari Artistici si Organizatori de Spectacole, a coordonat promovarea unora dintre cele mai importante concerte internationale din Romania (Bon Jovi, Festivalul Sonisphere, Steve Vai, Patricia Kaas, Guns’N’Roses, prima editie Rock The City) si s-a ocupat de managementul si promovarea unor nume din prima liga a artistilor romani precum Sistem, Mandinga sau Holograf.  

Incepand din 2011, echipa Star Management a coordonat pentru Asociatia Star Education organizarea celui mai important turneu de festivaluri dedicate promovarii turismului in Romania – „Pro Istoria Fest”.

Search