A inceput Maratonul Teatrului Independent

Luni, 10 septembrie, a inceput Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe, Editia a 2-a. Timp de 7 zile, bucurestenii vor putea urmari o selectie a celor mai bune spectacole independente din Bucuresti si din tara, prezentate in 11 spatii de joc din Capitala. Festivalul-concurs isi va desemna castigatorii in urma votului publicului spectator.

Startul Maratonului s-a dat la Godot Cafe-Teatru cu o conferinta de presa ce a avut loc luni, 10 septembrie, la ora 17:00. Incepand cu ora 19:00, Godot Cafe-Teatru a gazduit si prima reprezentatie, predand apoi stafeta spatiilor independente Teatrul de Sufragerie, Teatrul Arca si Teatrul Apropo. De astazi, marti, 11 septembrie, li se vor alatura alte 7 spatii teatrale – consacrate sau alternative: Sala Noua a Teatrului de Comedie, Teatrul Tabu / Legere Live, Unteatru, Teatrul Luni de la Green Hours, In Culise, Clubul UNITER si Sala ArCuB. Scopul declarat al initiatorilor festivalului – Asociatia TEATRUL.RO, in parteneriat cu ArCuB, AFCN si UNITER – este de a promova tinerii artisti care activeaza in zona teatrala independenta din Romania si de a sustine o serie de productii noi sau mai putin cunoscute publicului iubitor de teatru. 

Lista completa a spectacolelor o gasiti la urmatorul link: www.facebook.com/MaratonulTeatruluiIndependent.BucharestFringe

Cursa usoara!

Search