Un site nou de anunturi cu piese din dezmembrari in Romania!

Esti in cautare de piese auto provenite din dezmembrari si ai epuizat deja toate sursele existente la tine in oras? Esti pasionat de tunning la preturi accesibile insa nu gasesti, nici fizic nici online, stocuri bine puse la punct, actualizate instantaneu in functie de disponibilitate? Detii un parc auto si doresti sa-ti faci cunoscute produsele in online facil, fara batai de cap si beneficiind de un numar nelimitat de potentiali cumparatori?

Daca te incadrezi in oricare din categorii iar raspunsul este unul afirmativ, atunci vestile sunt dintre cele mai bune: tocmai a fost lansat cel mai mare site de anunturi cu piese din dezmembrari auto din Romania!

Platforma, initiata ca demers a trei tineri pasionati din Iasi, inglobeaza si ofera spre vanzare piese din dezmembrari, provenind de la marile parcuri auto din tara iar unul din obiectivele principale pe care il vizeaza este ca, pana la finele anului, sa poata gazdui peste 1 milion de anunturi, cu piese provenind din peste 300 parcuri auto de pe intreg teritoriul tarii!

Accesand platforma online www.PiataDezmembrari.ro ai acces instantaneu la fotografii si detalii tehnice pentru miile de produse aflate pe stoc iar uploadarea pe site, in cazul in care detii un parc auto, a imaginilor cu piesele disponibile, este de asemenea extrem de simpla si eficienta!

In urma sondajului pe care l-am efectuat in vederea obtinerii unui produs online cat mai performant, am constat ca cea mai importanta si des intalnita deficienta a site-urilor de profil consta in lipsa unei actualizari constante a stocurilor disponibile. Va puteti imagina cat este de frustrant sa constatati ca piesa auto ce parea a fi in stoc este de fapt inexistenta, insa, din cauza unei ineficiente de sistem, apare ca fiind livrabila. Tocmai in ideea de a preintampina astfel de incidente, noi suntem singurii care am dezvoltat un program de gestiune care are capacitatea de a face import/export automat al bazei de date pe PiataDezmembrari.ro astfel ca, in momentul in care o anume piesa este vanduta din program, instantaneu ea va fi eliminata si din baza de date a site-ului.

Pe PiataDezmembrari.ro pot fi achizitionate piese auto de la parcuri de dezmembrari si cu 5 dar si cu 2500 de masini, oferind deci posibilitatea tuturor parcurilor auto de a-si expune produsele, simplu si cu eficienta maxima!

Platforma  www.PiataDezmembrari.ro a strâns 110.000 de anunţuri în primele 2 luni de la lansare si este cel mai performant si de incredere site cu piese auto provenite din dezmembrari!

Search