iunie, 2019

22iun12:00 am22sep11:59 pmCurs Tehnician Nutritionist

Mai mult

Detalii eveniment

Alegerea alimentelor corecte si optarea pentru un stil de viata sanatos a devenit un trend international. Pentru a acoperi aceasta ramura importanta in industria fitness-ului, Scoala Fitness Scandinavia va invita sa va inscrieti la cursul de Tehnician Nutritionist sustinut in colaborare cu cativa dintre cei mai respectati profesori in Nutritie si gastrotehnie : Dr. Antoaneta Cretu si Gabriela Berechet.
La absolvirea celor 8 luni de curs, vei fi autorizat in calitate de Tehnician Nutritionist.
Cursul de Tehnician Nutritionist este un curs complex, cu multe detalii teoretice, creat de unii dintre cei mai cunoscuti specialisti in domeniu: Dna Dr. Antoaneta Cretu, Dna Dr. Anca Popescu, Gabriela Berechet, doctor în stiintele ingineresti şi auditor de calitate HACCP si Gabriela Nedelea, nutritionist.
La finalizarea celor 8 luni de zile cu prezenta obligatiorie pentru cele 16 sesiuni a cate 8 ore organizate si in zile de weekend, vei fi autorizat sa te poti angaja in calitate de nutritionist in urmatoarele domenii: Spitale, Gradinite, After-Schools, Aziluri de Batrani, Hoteluri, Centre de infrumusetare, Companii de catering, Cluburi fitness si multe altele.
Cele 16 sesiuni se desfasoara la aproximativ o luna distanta intre ele. Formatul acestora este unul axat pe teorie cu prezentarea elementelor practice, ce vor fi utilizate de viitori tehnicieni nutritionisti in cadrul viitoarei lor meserii.
Partea practica este sustinuta individual: teme facute acasa, proiecte prezentate si sesiuni de voluntariat. In cadrul cursului nu se vor practica sesiuni de gatit individual, iar trainerii nu vor participa alaturi de participant la eventualele centre in care se ofera acestia in calitate de voluntari. Evaluarea segmentului practice al cursului va fi realizat prin teste, teme si proiecte.

Ora

Iunie 22 (Sambata) 12:00 am - Septembrie 22 (Duminica) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X