fbpx

decembrie, 2019

02dec12:00 am11:59 pmCurs de dans contemporan/ octombrie - decembrie /Andreea Novac

Mai mult

Detalii eveniment

Buna tuturor,
Urmatorul curs saptamanal de dans contemporan va avea loc timp de 5 saptamani in lunile octombrie – decembrie. Ramane deschis tuturor celor interesati de dans si miscare, indiferent de nivelul de experienta.
Ne vom intalni timp in fiecare luni – 28 octombrie, 11, 18, 25 noiembrie, 2 decembrie – intre 19.00 si 21.00, la Centrul National al Dansului Bucuresti.
Pretul cursului este de 290 lei, inscrierile se fac pe adresa novacandreea@hotmail.com.
Pentru detalii nu ezitati sa-mi scrieti.
Mai jos gasiti cateva detalii despre curs si cateva cuvinte despre mine.
Va astept cu drag,
Andreea
Cursul de dans contemporan abordeaza corpul ca pe un spatiu deschis, de explorat, un spatiu capabil sa surprinda si sa se surprinda, scapand rutinei si obisnuintelor cotidiene. Va propun o intalnire rafinata prin imaginatie, sensibilitate si creativitate, un context pentru idei si corpuri, miscare si dans. Pe langa dimensiunea creativa si artistica, cursul aduce toate beneficiile exercitiului fizic pe care dansul il presupune: o mai buna cunoastere si folosire a propriului corp, lucrul cu greutatea si gravitatia, corectia eventualelor pozitii posturale gresite, ameliorarea durerii, elemente de coordonare, plasament, imaginatie motrica, un antrenament corect si complex.
Despre mine: Sunt coregraf şi performer. Am studiat psihologia şi apoi coregrafia, am un master in coregrafie, iar acum sunt doctorand in Teatru si Arte Stectacolului. Sustin cursuri si ateliere de dans contemporan pentru profesionisti si neprofesionisti de peste 10 ani, in diferite spatii si orase din tara. Piesele mele „Dance a playful body”, „Pretend we make you happy”, „On tenderness”, “37 minutes of make believe”, ” A truth, a lie and a list of possibilities” au fost prezentate pe scene naţionale şi internaţionale. Am studiat si lucrat în străinătate (Italia, Marea Britanie, Franta, Olanda, Luxemburg, Austria, Ungaria). Creez coregrafie si pentru film şi teatru

Ora

(Luni) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X