noiembrie, 2019

16noi12:00 am11:59 pmCHASE and STATUS vin la Arena dnb

Mai mult

Detalii eveniment

Sambata, 16 noiembrie, sarbatorim 11 ani de arena dnb alaturi de CHASE & STATUS (djset). Alaturi de ei, pe scena vor mai urca INFLEX b2b Sour, cu un set sarbatoare care ne va plimba prin amintirile ultimor 11 ani si MI-TZU (Timisoara), cu VLC la visuals.

Petrecerea are loc la Arenele Romane in cort incalzit.

Pharrell Williams de la N*E*R*D ii numeste „Cei mai entuziasmanti artisti din UK”, Rihanna ii considera coloana vertebrala a albumului ei „Rated R”, dar asta nu este de ajuns pentru a le satisface setea muzicala celor doi care formeaza Chase & Status, Will Kennard si Saul Milton. Dupa 5 albume, prezenta pe cele ami mari scene de festival din lume (ca headlineri), colaborari cu cele mai mari nume din industria muzicala, sunt gata pentru o noua aventura. 

Sambata, ii vom vedea la arena dnb intr-un moment important al carierei lor: Dupa mai mult de 15 ani de productii care au explorat un spectru larg de stiluri si genuri muzicale, a venit momentul pentru  cel de-al 5-lea album de studio: „RTRN II JUNGLE”. Proiectul este insa mult mai amplu, il putem numi chiar o miscare culturala. Aceasta se concentreaza pe revenirea la origini in drum and bass, mai precis catre originile jungle ale miscarii care a evoluat de atunci catre nenumarate subgenuri si substiluri. 

Albumul lansat cu doar cateva saptamani in urma, RTRN II JUNGLE, marcheaza momentul in care Chase & Status deschid un nou capitol al aventurii lor muzicale, unul la care suntem mandri si bucurosi ca vom fi martori inca de la primele manifestari. 
 

Despre bilete, acestea sunt 35 lei  in avans (numar limitat, disponibile la magazinele Boarder’s si Ollie Gang Shop din Bucuresti), iar la poarta, in seara petrecerii vor fi 50 lei. 

Pentru a fi la curent cu tot ce se intampla, va rugam urmariti evenimentul pe facebook: https://www.facebook.com/events/535715033618416

Ora

(Sambata) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X