mai, 2019

23mai12:00 am11:59 pmPRIME Quest: Sail with The InternShip

Mai mult

Detalii eveniment

PRIME România vă invită pe 23 Mai 2019, începând cu ora 09:00, la PRIME Quest: Sail with the InternShip. Este o cursă prin agenții de PR și Publicitate, cu o durată de aproximativ opt ore și care are ca destinație un internship în domeniul Comunicării pentru cel mai iscusit participant.

Cea de-a IX-a ediție PRIME Quest dorește să testeze creativitatea și pasiunea studenților prin briefurile pe care le vor avea de rezolvat în interiorul agențiilor de PR și Publicitate pe care le vor vizita. Tema ediției de anul acesta este Sail with the InternShip, iar participanții vor juca rolul unor pirați care vor porni în căutarea celor mai ingenioase soluții pentru rezolvarea hărților care îi vor îndruma către agențiile din program. Pe parcursul traseului, li se vor pune la încercare istețimea și originalitatea, ajungând, în final, către ultima agenție, acolo unde se află comoara cea mare: internshipul. Acesta va fi câștigat de cel mai talentat dintre cei aflați în cursă.

Întâlnirea va avea loc dimineață, la Ted’s Coffee (Strada Toma Caragiu 3), în jurul orei 09:00. Aici, participanții se vor cunoaște între ei și vor fi împărțiți în mai multe echipe, alături de care vor porni în cursa prin agenții. De asemenea, vor primi toate detaliile necesare pentru deslușirea indiciilor și câștigarea „comorii”. Probele eliminatorii vor dovedi, spre finalul competiției, care sunt cei mai potriviți studenți pentru a intra în cursa pentru internship.

Cum participi?
Biletul pentru participarea la PRIME Quest este 10 lei, iar locurile sunt limitate. Persoanele interesate se pot înscrie prin completarea formularului din linkul: https://bit.ly/2W2jKrP până la data de 22 mai, ora 16:00.

Despre PRIME Quest

PRIME Quest este neconvențional prin modul de desfășurare. Participanții vor intra într-o cursă contra-cronometru pentru a ajunge la cele patru agenții din program. Studenții se vor lupta pe tot parcursul traseului cu timpul, în special, cu ghicitorile ce indică locațiile agențiilor, dar și cu alte probe distractive. Fiecare etapă a cursei constă în prezentarea unui departament dintr-o agenție de Advertising sau PR și rezolvarea unui brief pe care vor lucra participanții. Câștigătorul cursei va fi studentul care reușește să treacă cu brio de brieful ultimei agenții, probele fiind eliminatorii. Timpul alocat prezentării departamentului și rezolvării briefului va fi de o oră – o oră și jumătate.

Cea de-a noua ediție PRIME Quest este susținută de: Ted’s Coffee Co, PopeștiPrint, AfriCola, VitaminAqua, Nestlé, Eisberg, Cufărul cu dorințe împlinite, Holdmystuff, Ionuț Reti, Succulent Garden, Clever, KFC.

Partenerii media: IQads, IQool, PRwave, Iubesc Studenția, Going Out, Știri ONG, Advertising 4U, vinșieu.ro, inOras.ro, Live PR, Re-star.ro, Ze-list, probucurești.ro, Bucharest-Guide.ro

 

 

Ora

(Joi) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X