mai, 2019

07mai(mai 7)12:00 am16(mai 16)11:59 pmDare to Speak te invita sa-ti faci vocea auzita si anul acesta!

Mai mult

Detalii eveniment

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) aduce în prim plan cea de-a IV-a ediție a proiectului Dare to Speak. Prin acest proiect, SiSC incureajează studenții să se autodepășească și să treacă peste teama de a vorbi în public.

Dare to Speak este un proiect care își propune să aducă în fața tinerilor patru speakeri care să le prezinte cele mai de succes metode pentru un discurs reușit. Proiectul se va desfășura pe parcusul a patru zile și va avea loc la centrul Education Point, fiecare zi având la bază câte o tematică diferită, precum:

Smart Talks (7 mai) – Prin care ne dorim ca studenții să învețe să construiască discursuri cât mai bine structurate, cu un impact semnificativ asupra publicului.

Trust your body (9 mai)- Este dedicat participanților ce doresc să iși dezvolte și latura limbajului non-verbal, întrucât mai mult de jumătate din mesaj este transmis cu ajutorul gesturilor, mimicii și a posturii.

Stand-up for that (14 mai)- Le oferă participanților șansa de a învăța cum să capteze și să mențină atenția publicului prezent cu ajutorul umorului.

TED & Debate (16 mai)- Reprezintă un concept compus dintr-un discurs de tip TED și o dezbatere între participanți, în care aceștia vor aplica tehnicile de public speaking învățate în zilele precedente.

În cadrul evenimentului vor avea ocazia de a ține discursuri pe diverse teme, iar curajul le va fi răsplătit în final.

Participarea este gratuită, iar aceasta se face atât pe bază de înscriere, completând formularul de pe site-ul nostru https://daretospeak.sisc.ro/ incepând cu data de 30 aprilie, cât și înainte de eveniment, la locație.

Pentru mai multe detalii despre eveniment,  accesați site-ul nostru https://daretospeak.sisc.ro/ sau urmăriți pagina de Facebook a proiectului  https://www.facebook.com/daretospeak.sisc/, unde echipa Dare to Speak vă stă la dispoziție.

Ora

7 (Marti) 12:00 am - 16 (Joi) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X