august, 2019

16aug(aug 16)12:00 am18(aug 18)11:59 pmCurs Instructor Yoga 200H Bucuresti

Mai mult

Detalii eveniment

Indian Yoga este specializata in toate aspectele legate de yoga, in special in ceea ce priveste educatia in yoga. Indian Yoga Academy a fost contruita pe fundamentul nevoii sincere de a extinde practica autentica yoga catre partea vestica a lumii intr-o maniera stucturata si comprehensiva acestei zone.
Autoritatea care guverneaza formarea educationala in yoga la nivel global se numeste Asociatia Yoga Alliance. Este o organizatie nonprofit care are sediul in Statele Unite ale Americii. Una din politicile principale ale Yoga alliance este acela de a asigura catre consumatorii de clase de yoga standarde de calitate superioara in aceasta practica. Prin urmare, Asociatia Yoga Alliance a creat un standard educational inalt pentru cei care furnizeaza acest tip de servicii. Puteti fi siguri ca fiecare scoala ce primeste acreditare din partea Asociatiei Yoga Alliance a trecut prin controale foarte stricte si ofera cele mai bune servicii de educatie posibile.
Indian Yoga Academy este bucuroasa sa spuna despre cursul nostru de 200 ore hatha yoga este acreditat de Asociatia Yoga Alliance.
Acest curs a fost special creat de catre un profesionist, un profesor yoga foarte competent, Beko Kaygee din Regatul Unit.
Beko are peste 20 de ani de experienta in domeniul yoga si este unul dintre cei mai respectati practicanti de yoga si fitness din Regatul Unit. Beko este directorul si co-fondatorul Scolii Yoga F3 si a Academiei F3 Tai Chi & Chi Kung din Londra.

Ora

16 (Vineri) 12:00 am - 18 (Duminica) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X